Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Witaj sztuko! Sekcje, koła zainteresowań, warsztaty

2020-09-08 10:49:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Witaj sztuko! Sekcje, koła zainteresowań, warsztaty - startujemy z zapisami. Zapraszamy do kontaktu oraz obserwowania naszych stron: www.jok.jawor.pl, FB JOK i FB ECMEN.
Dział Imprez: tel. 76 870-28-78

Konkurs Piosenki Obcojęzycznej - edycja 9. on-line

2020-09-03 09:29:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież do wzięcia udziału w 9. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej o zasięgu powiatowym.
W tym roku konkurs przebiega w trybie zdalnym; zgłoszenia i nagrania uczestnicy wysyłają na wskazany w regulaminie adres internetowy imprezy@jok.jawor.pl. Po nadesłaniu plików i sprawdzeniu ich, uczestnik otrzymuje powiadomienie o zakwalifikowaniu do konkursu.

PEJA/SLUMS ATTACK

2020-08-25 16:59:57, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na koncert PEJA/SLUMS ATTACK już 3 października 2020 r. w sobotę w dużej sali Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa o godzinie 21.00. Przed koncertem Peji planowany support - szczegóły wkrótce. Bilety na koncert w cenie 30,00 PLN do nabycia w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury, ul. Rynek 5 (sekretariat). Zakup biletów możliwy także w dniu koncertu w cenie 40,00 PLN w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Ilość miejsc ograniczona.

Maraton Teatralny

2020-08-14 13:26:25, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Maraton teatralny w plenerze dla wszystkich tęskniących za sztuką aktorską na najwyższym poziomie to idealna propozycja na wakacyjne spotkanie w ramach cyklu jaworskich wydarzeń pn. „Wakacje naturalnie z kulturą”. Teatralną ucztę przygotował Jaworski Ośrodek Kultury.
Na plenerowej scenie wystąpią aktorzy jeleniogórskiego Teatru im. Cypriana Kamila Norwida oraz aktorzy Teatru w Walizce.

28 sierpnia 2020 r. koło Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa, ul. Parkowa 5

Pokaz Magii

2020-08-11 09:31:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na pokaz magii w wykonaniu Marcina Gogołowicza już w tę środę 12.08. br.o godzinie 18:00 w przepięknej scenerii Parku Miejskiego koło ECMEN
Dzieci będą miały okazję obejrzeć niesamowity pokaz iluzji i magii!
Mamy więc coś, co sprawi, że dziecięca publiczność będzie obserwowała każdy ruch z wypiekami na twarzy, doskonale się przy tym bawiąc i zapominając o otaczającej ich rzeczywistości.
Do zobaczenia przy Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.
Wstęp wolny

Gra terenowa

2020-07-21 10:37:05, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już dziś możesz rozpocząć przygodę i wygrać fantastyczne nagrody z okazji otwarcia basenu miejskiego w Jaworze.
Bądź "Na fali miejskiej przygody" i weź udział w zabawie:
Krok 1️ - odebrać mapkę-planszę, na której będziesz zbierać pieczątki. Na rewersie mapki masz wszystkie niezbędne informacje.
Krok 2️ - do 31 lipca zebrać 4 pieczątki podczas atrakcji (wymienionych na plakacie)
Krok 3️ - odbierz nagrody ufundowane przez Gminę Jawor - pakiety plażowe.

PIKNIK ROWEROWY - NIEDZIELA Z RODZINĄ NATURALNIE

2020-07-16 11:56:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do Parku Miejskiego k. ECMEN 26.07 br. w godzinach od 14.00 do 17.00.
Jedną z największych atrakcji będzie STREFA ZAKRĘCONYCH ROWERÓW.
Strefa z zakręconymi rowerami to absolutna nowość. Do dyspozycji gości jest 8 nietypowych rowerów, na których każdy może spróbować swoich sił. Czekają na nich takie rowery jak: amerykański chopper, mini bmx, rower przeciwskrętny, monocykl, bicykl, rower do akrobatyki, nietypowa hulajnoga oraz trójkołowy rower do driftu.

Pchła Krętaczka

2020-07-14 12:51:25, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W środę o 18.00 widzimy się na jaworskim Rynku.
Zabawny spektakl pt. "Pchła Krętaczka" oparty jest na bajce wierszowanej Jana Brzechwy. Opowiada o przebiegłej pchle i jej ciekawych przygodach, pełnych humoru i śmiesznych gagów.
Ilość miejsc jest ograniczona.

Regulamin

Brawo Tato!

2020-06-23 12:36:42, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Brawo Tato!
Świętujemy Dzień Ojca - 23 czerwca 2020

Przynieś starą doniczkę - niedzielne warsztaty w plenerze

2020-06-18 10:02:28, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Przynieś starą doniczkę i nadaj jej nowy styl.
Do dyspozycji materiały plastyczne, oddzielne stanowiska pracy i wsparcie instruktorów.
Na warsztaty w plenerze przy Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa zapraszamy w najbliższą niedzielę 21 czerwca br. w godzinach od 14:00 do 16:00, ul. Parkowa 5 - ECMEN.
Dla dzieci specjalne balonowe upominki. Zapraszamy
Zapraszamy serdecznie 21 czerwca br. od 14.00 do 16.00
Jaworski Ośrodek Kultury 2020