Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

ISTOTA ELEMENTÓW - PERFORMANCE

2021-06-17 13:40:29, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy Państwa już jutro, tj.18 czerwca na godzinę 22:00 na ognisty performance w wykonaniu grupy Wernisaż i Mały Wernisaż. Motywem przewodnim show będą żywioły: ogień, powietrze, woda, ziemia...
WSTĘP WOLNY

Smocza Legenda - Lato Teatralne w Mieście

2021-06-11 14:06:27, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Spektakl przygotowany na podstawie najbardziej znanej krakowskiej legendy.
Poprzez współudział i wspólną zabawę widzowie poznają znaczenie uczciwości i szacunku.

ZAPYTANIE OFERTOWE

2021-06-04 15:27:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na składanie ofert na dzierżawę pomieszczeń użytkowych o powierzchni 510 m2 (wraz z tarasem) z przeznaczeniem na działalność gastronomiczną w budynku Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa w Jaworze przy ul. Parkowej 5 na okres 3 lat.

Szczegóły

Skarb i tajemnica - Lato Teatralne w Mieście

2021-06-04 11:14:02, dodał: Joanna, kategoria: teatr
"Skarb i tajemnica"- spektakl teatralny dla dzieci oraz spotkanie z piratami na jaworskim Rynku 14 lipca w środę.

Dziecięcy festiwal Piosenki i Tańca "Słoneczny Uśmiech" 22. edycja

2021-06-02 12:39:55, dodał: Joanna, kategoria: teatr
22. edycja Festiwalu Piosenki i Tańca „Słoneczny Uśmiech”

Dzień Dziecka z Jaworskim Ośrodkiem Kultury

2021-05-31 12:45:37, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
plakat
Zapraszamy do Parku Miejskiego przy ECMEN z okazji Dnia Dziecka na warsztaty i animacje w godzinach 14:00-19:00. Do dyspozycji kilka stanowisk z atrakcjami:

Jaworskie Impresje Teatralne - online - 22. edycja - wyniki

2021-05-27 14:09:00, dodał: Joanna, kategoria: teatr
:)

Otwarcie ogródka restauracyjnego KAWIARNI PARKOWA

2021-05-19 15:02:13, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Zapraszamy Państwa do naszego ogródka restauracyjnego Kawiarni Parkowa Naturalnie już od piątku 21.05.2021 !

GRAMY DLA MAMY Z AMOREM

2021-05-18 15:12:46, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Dzień 26 maja Święto Matki - to najpiękniejsze i najbardziej osobiste święto w roku. Matka - to synonim miłości i dobra, ciepła rodzinnego i szczęścia, przywiązania, przyjaźni i wiary w to wszystko, co piękne i szlachetne. Dlatego też zapraszamy wszystkie Panie do celebrowania swojego święta w przepięknej scenerii Parku Miejskiego tuż przy odrestaurowanej fontannie miejskiej w którym odbędzie się niesamowity koncert muzyczny zwieńczony występem tanecznym.
Serdecznie zapraszamy !

Charytatywny koncert MSV

2021-05-14 10:48:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
W najbliższą niedzielę zespół MSV działający przy Jaworskim Ośrodku Kultury zagra koncert w Strzegomiu. Cel imprezy szczytny, więc warto być i wesprzeć akcję słuchając przy okazji dobrych rock'owych dźwięków. Chłopaki na scenę wchodzą około godziny 17
Jaworski Ośrodek Kultury 2021