Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

PÓŁ na PÓŁ

2018-07-09 13:22:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Matka jest tylko jedna. Czasem to o jedną za dużo…

Dwaj przyrodni bracia, Robert i Dominik, zupełnie serio rozważają ten dylemat. Realizacja ich życiowych planów i marzeń stoi pod znakiem zapytania, dopóki... żyje ich matka.

Smok JOKuś zaprasza do zabawy-spektakl pt.: "Koziołek Pacanołek"

2018-07-03 11:15:03, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
„Koziołek Pacanołek” to bajka na podstawie „Koziołka Matołka”. Przedstawienie interaktywne z elementami edukacyjnymi. Uczy dzieci, że należy być dobrym, przyjacielskim i uczynnym. Głównym przekazem edukacyjnym jest przyjaźń. Z bajki także dzieci uczą się jak należy zachować się w sytuacji, gdy wybuchnie pożar (scena w straży pożarnej – w formie zabawy).
4 lipca, godz. 18.00, Rynek (spektakl plenerowy)

XVI Festyn Parafialny

2018-06-27 14:12:08, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Burmistrz Miasta Jawora Emilian Bera wspólnie z ks. Waldemarem Hawrylewiczem, proboszczem parafii p.w. Matki Boskiej Różańcowej zapraszają mieszkańców na piknik rodzinny w ramach XVI Festynu Parafialnego. Jedną z atrakcji tego wydarzenia będzie koncert Grupy Ewangelizacyjnej CLARET GOSPEL z Afryki. Festyn odbędzie się w Parku Miejskim przy ECMEN w czwartek 28 czerwca od godz. 15:00. Organizatorzy zapewniają wiele koncertów, pokazów i liczne atrakcje.

Tymon Tymański gra The Beatles

2018-06-13 15:35:32, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Tymon Tymański od najmłodszych lat związany był z muzyką. Około 12 roku życia założył swój pierwszy zespół The Howling Dogs. W liceum prowadził nowofalową grupę Sni Sredstvom Za Uklanianie, która w 1988 roku przekształciła się w jazzowy kwintet Miłość z Tymonem Tymańskim na kontrabasie, Leszkiem Możdżerem na fortepianie, Mikołajem Trzaską i Maćkiem Sikałą na saksofonach oraz Jackiem Olterem na perkusji. Projekt okazał się najciekawszym jazzowym zjawiskiem polskiej sceny lat 90-tych.

Moralność Pani Dulskiej

2018-06-06 10:53:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Teatr w Walizce to grupa miłośników teatru z Jawora, którzy postanowili zrobić coś wspólnie dla Jaworzan i przygotowali swoją pierwszą sztukę teatralną pt. "Moralność Pani Dulskiej" wg Gabrieli Zapolskiej.

Występują: Danuta Brdak, Maja Szatkowska, Grażyna Gajda, Blanka Wdowiak, Honorata Rudnicka, Joanna Sałek, Maria Karolak, Klaudia Gierczyk, Jakub Jaskórzyński, Maciej Pawlinow
Reżyseria: Jacek Grondowy
Oprawa muzyczna: Mirosław Wdowiak
Kostiumy: Maria Karolak

Dziecięcy Festiwal Piosenki i Tańca "Słoneczny Uśmiech"

2018-05-24 11:49:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już po raz 20 z okazji Dnia Dziecka 4 czerwca br. na Rynku w Jaworze odbędzie się Dziecięcy Festiwal Piosenki i Tańca "Słoneczny Uśmiech".

Dzień Dziecka / Scena letnia w ECMEN

2018-05-21 10:31:36, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
1czerwca
Dzień Dziecka tuż tuż ... Dlatego już teraz serdecznie zapraszamy dzieci wraz z rodzinami na wspólne świętowanie w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.

Zostań DJ'em podczas DNI JAWORA 2018

2018-05-15 15:17:23, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Nagrywasz, skreczujesz, tworzysz muzykę? Masz predyspozycje na dobrego DJ'a lub po prostu nim jesteś?
Wyślij nagranie prezentujące Twoje umiejętności DJ'skie i wygraj występ z legendarnym DJ'em Muzycznego Radia, Maciejem Wowkiem. Wasz wspólny występ uświetni mega prestiżową imprezę, jaką są Dni Jawora.
Zgłoszenia wyślij do 10 czerwca 2018 r. na adres m.wowk@muzyczneradio.pl

Konkurs plastyczny "ETYKIETA LEMONIADY"

2018-05-14 18:47:26, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku 5-12 lat do wzięcia udziału w konkursie na najlepszą etykietę lemoniady.
Dla zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody, a także umieszczenie projektu etykiety na butelce!
Kredki, ołówki w ruch i czekamy na Wasze prace do 22 maja 2018 r.
Ogłoszenie wyników odbędzie się 01.06.2018 r. podczas uroczystości Dnia Dziecka.
Regulamin

XX Jaworskie Impresje Teatralne

2018-05-14 14:31:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
XX Jaworskie Impresje Teatralne to przegląd amatorskich grup teatralnych o zasięgu powiatowym. Biorą w nich udział dzieci i młodzież w czterech grupach wiekowych. Zapraszamy do obejrzenia prezentacji konkursowych w dniu 15 maja od godziny 9.00 do 15.00 oraz gali finałowej w dniu 16 maja o godzinie 16.00
Jaworski Ośrodek Kultury 2019