Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kabaret Nowaki

2018-02-25 19:48:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Śmiechokalipsa
10-lecie Nowaków

Ta przygoda trwa już 10 lat! Kabaret Nowaki dokładnie od dekady bawi fanów dobrej rozrywki. Niezliczone spektakle i programy telewizyjne to doświadczenie, które pozwala na określenie Nowaków mianem ekspertów w dziedzinie śmiechu i żartu.

Jaworski Dzień Kobiet

2018-02-21 15:00:05, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
dzien kobiet
Już 8 marca w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa zapowiada się nadzwyczajne wydarzenie dedykowane wszystkim KOBIETOM.

Z tej okazji przygotowaliśmy moc atrakcji, tak, aby każda z Pań znalazła dla siebie coś interesującego i tego dnia poczuła się wyjątkowo.

Konkurs plastyczny "TRADYCJE WIELKANOCNE 2018"

2018-02-16 12:42:39, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
plakat
Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie plastycznym "Tradycje Wielkanocne" na najpiękniejszy stroik wielkanocny.
Prace należy składać do 16.03.2018 r. bezpośrednio do Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.
Wszystkich zainteresowanych konkursem prosimy o zapoznanie się z regulaminem.

Regulamin konkursu

O Jasiu, Małgosi i chatce z łakoci

2018-02-15 21:03:13, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Któż z nas nie zna bajki o rodzeństwie, które zabłądziło w lesie i trafiło do chatki z piernika i innych łakoci? Tyle różnych wersji tej historii powstało. My pokażemy Wam, jak było naprawdę… Dzieci wcale nie zabłądziły przypadkiem, a las nie był zwyczajny… Zwierzęta nie tylko potrafią mówić, ale też pięknie śpiewają i to one są najlepszymi przyjaciółmi człowieka. Zapraszamy na niezwykłą muzyczną bajkę o sile przyjaźni i o tym, że sprawiedliwość i dobro zawsze zwycięża!

Tribute to ADELE

2018-02-15 20:52:49, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Koncert w hołdzie twórczości Adele. Przebojowy repertuar Adele w specjalnie przygotowanych aranżacjach. PODULCE na scenie towarzyszy 4 osobowy zespół. Świetne tempo, energia przeplatana z nostalgią, potężny głos i uwielbiane piosenki.
Marta Podulka, wokalistka o ciemnej soulowej barwie głosu. Znana z przebojów radiowych "Nieodkryty Ląd", "Mocna", "Nie Przeszkadzać" . Zdobywczyni 3 miejsca w 4 edycji "Mam Talent", wyróżniona w konkursie Debiuty 50-tego festiwalu w Opolu.

63. Ogólnopolski Konkurs Recytatorski

2018-02-15 09:41:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza na eliminacje powiatowe 63. Ogólnopolskiego Konkursu Recytatorskiego przeznaczonego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych oraz osób dorosłych.

Kategorie:
a) TURNIEJ RECYTATORSKI
b) TURNIEJ POEZJI ŚPIEWANEJ
c) TURNIEJ TEATRÓW JEDNEGO AKTORA
d) WYWIEDZIONE ZE SŁOWA

pliki do pobrania (Regulamin, Karta zgłoszenia itp.)

Teatr Miejski, 07.03.2018 r., godz. 10:00

Wieczór Walentynkowy w ECMEN

2018-02-06 15:31:39, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
plakat
Serdecznie zapraszamy wszystkich zakochanych na klimatyczny wieczór walentynkowy do Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa w Jaworze, podczas którego zostaną wykonane najpiękniejsze utwory Leonarda Cohena.
Już 17 lutego 2018 r. od godz. 19:00 na Naszej scenie wystąpią dla Państwa:
Ela Dębska oraz Marek Waszczyński Band.

Bilet wstępu: 10 zł/os.
Rezerwacje pod nr: 76 870 33 26 / 76 870 71 41 / 605 835 292

Sekcja Plastyczna

2018-02-01 15:40:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, że od najbliższego wtorku, 6 lutego, swoją działalność wznawia Sekcja Plastyczna w pracowni ART-KADIA (Rynek 16). Zajęcia poprowadzi plastyk, Pani Małgorzata Dzielska. Prosimy rodziców dzieci, które zapisane były do sekcji od września 2017 r. o kontakt pod numerem telefonu 76 870 28 78 w sprawie potwierdzenia dalszego uczestnictwa swoich dzieci w zajęciach.

ŻEGLARZE SIEDMIU MÓRZ

2018-02-01 08:57:34, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Przedstawienie jest skierowane do starszych dzieci (od czwartego roku życia), jednak świetnie bawią się na nim także dorośli. Scenariusz jest w większości zbudowany na kanwie rzeczywistych wydarzeń z historii marynistyki, nieco przetworzonych na potrzeby teatru. Pada w nim ze sceny - oprócz wątków czysto fantastycznych - wiele historycznych faktów. Spektakl jest zdecydowanie komediowy, niezwykle dynamiczny, z naciskiem na przygodowy aspekt żeglarstwa.

XXIII Dolnośląski Konkurs Recytatorski PEGAZIK

2018-01-31 13:52:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza do udziału w XXIII Dolnośląskim Konkursie Recytatorskim PEGAZIK

Konkurs ma charakter wieloetapowy i podzielony jest na grupy wiekowe:
• młodsi – klasy IV – VI – uczniowie szkół podstawowych
• starsi – klasy VII szkoły podstawowej i uczniowie II i III klas gimnazjum
Jaworski Ośrodek Kultury 2019