Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

SEKS DLA OPORNYCH

2018-04-06 14:09:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Alice i Henry, małżeństwo z dwudziestopięcioletnim stażem, spędza weekend w najmodniejszym w mieście, ekskluzywnym hotelu „L”. Pragną odnaleźć utraconą z czasem dawną namiętność. Ma im w tym pomóc wykradziony przez Alice z biblioteki podręcznik „Seks dla opornych”. Czy rady zawarte w książce pozwolą naszym bohaterom ponownie zbliżyć się do siebie i ugruntować trwałość związku? Odnaleźć na nowo szczęście w małżeńskim pożyciu?

XX Jaworskie Impresje Teatralne

2018-04-05 09:17:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
XX Jaworskie Impresje Teatralne to dwudniowe przeglądy amatorskich grup teatralnych o zasięgu powiatowym. Biorą w nich udział dzieci i młodzież w czterech grupach wiekowych:
- przedszkola
- szkoły podstawowe kl. I-III
- szkoły podstawowe kl IV-VII
- gimnazjum i szkoły.

Kabaret Czesuaf - ZMIANA TERMINU

2018-04-05 09:13:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Z przykrością informujemy, że z przyczyn niezależnych od organizatora i artystów jesteśmy zmuszeni przełożyć termin występu kabaretu Czesuaf. Zostaje on przeniesiony na dzień 5.10.2018 r. Zakupione bilety zachowują ważność. Wszystkich którzy chcą zwrócić bilety prosimy o kontakt 76 870 28 78, sekretariat@jok.jawor.pl lub osobisty. Za utrudnienia przepraszamy.

Objazdowe Kino Visa

2018-03-30 10:06:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Objazdowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 16 kwietnia
Wszelkie szczegóły znajdą państwo na stronie Objazdowego Kina Visa
Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Objazdowego Kina Visa
Serdecznie zapraszamy

Śpiąca królewna

2018-03-26 11:15:44, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Smok JOKuś serdecznie zaprasza najmłodszych na bajeczkę pt. Śpiąca Królewna
Zapraszamy 8 kwietnia o godzinie 16.00
bilety w cenie 12,00 i 15,00 zł

Czysta Woda

2018-03-23 20:52:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, iż podopieczna Art-Kadii, Hania Matuszek, otrzymała wyróżnienie w konkursie plastycznym pt. "Czysta Woda", organizowanym przez Młodzieżowe Centrum Kultury w Legnicy. Praca Hani wyróżniła się spośród ponad 660 dzieł pod względem wykonania, ciekawym podejściem do tematu oraz delikatnością stylu.

JAWOR WITAŁ WIOSNĘ

2018-03-21 15:08:36, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
O godz. 10:00 jaworski Rynek zalała kolorowa, pozytywna energia bijąca od dzieci z przedszkoli i szkół podstawowych powiatu jaworskiego, które przeszły w wiosennym pochodzie pod scenę, by pod okiem roztańczonej Izy Kowalskiej z K-DANCE STUDIO pożegnać tanecznie zimę. Na ponad 300 dzieci zgromadzonych przed Teatrem Miejskim czekało mnóstwo atrakcji, m.in.: wiosenny pokaz mody, pn. "In bloom / Wiosna w rozkwicie", przygotowany przez pracowników JOK oraz Agnieszkę Szymańską - charakteryzatorkę.

Poszukujemy pracowników

2018-03-14 15:25:45, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury poszukuje pracowników na stanowisko kelner/barman do pracy w kawiarni ECMEN. Wszyscy zainteresowani proszeni są o kontakt na adres sekretariat@jok.jawor.pl lub ecmen@jawor.pl

Rodzinny Kiermasz Wielkanocny "Ale Jaja"

2018-03-12 12:09:51, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
kiermasz
Już 24.03.2018 r. (sobota) w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa odbędzie się iście świąteczne i rodzinne wydarzenie, a mianowicie II edycja Kiermaszu Wielkanocnego "Ale Jaja".

XXIII Dolnośląski Konkurs Recytatorski PEGAZIK

2018-03-12 09:57:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Dnia 09.03.2018 o godzinie 9.30 odbył się etap powiatowy XIII Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego „PEGAZIK”. Jury obradowało w składzie: Bożena Kęsicka (przewodnicząca jury) - nauczyciel j. polskiego z PCKZ w Jaworze, Mariola Ziemnik (sekretarz jury) - pracownik Biblioteki Miejskiej w Jaworze, Wojciech Sąsiadowski - nauczyciel j. polskiego z 1 LO w Jaworze. Mieliśmy przyjemność gościć Panią Wiceburmistrz Agnieszkę Rynkiewicz.

Jaworski Ośrodek Kultury 2020