Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

KOMUNIKAT

2019-08-13 09:40:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
W dniach 23 – 25 sierpnia 2019 r. odbywać się będzie w naszym mieście „Święto Chleba i Piernika” w związku z czym mieszkańcy centrum Jawora napotkają pewne utrudnienia. Na ten okres zamknięte zostaną dla ruchu kołowego ulice w centrum Jawora:


⛔️ Grunwaldzka (od ul. Poniatowskiego);
⛔️ Szkolna;
⛔️ Kościelna;
⛔️ Zamkowa;
⛔️ Klasztorna;
⛔️ Rynek;
⛔️ Staromiejska (od ul. Środkowej);
⛔️ Lipowa.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-08-06 07:38:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
UWAGA ZMIANA TERMINU
Z przykrością zawiadamiamy, że z przyczyn niezależnych od organizatora i artystów występ musi zostać przeniesiony na dzień 16 LISTOPADA 2019. Zakupione bilety zachowują swoją ważność. W przypadku chęci zwrotu biletu prosimy o kontakt.

Za siedmioma wiekami

2019-07-23 11:41:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Podczas Święta Chleba i Piernika zaplanowane są liczne atrakcje jednym z nich jest spektakl dla dzieci w wykonaniu aktorów z Teatru Rozrywki Trójkąt “Za siedmioma wiekami ” jest nieco uwspółcześnioną w treści, rekonstrukcją komicznego, jarmarcznego widowiska tzw. skomorochów – wędrownych artystów, działających od 12 do 17 wieku na terenach Rusi oraz wschodniej Polski.

Święto Chleba i Piernika w oczach dzieci

2019-07-22 17:57:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
I w tym roku serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci do wzięcia udziału w konkursie plastycznym pt. Święto Chleba i Piernika w oczach dzieci.

Prace plastyczne można przynosić do 13 sierpnia do Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Regulamin konkursu

Niemy Kelner

2019-07-19 16:30:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Kompania Teatralna zaprasza Państwa do pokoju w dziwnym hotelu z dwoma co najmniej dziwnymi gangsterami, gdy na zewnątrz zaczai się świat w postaci tajemniczego „dyspozytora”. Jakże eksploatowany obecnie, zapowiadany już dawno przez Orwella, wszechobecny Wielki Brat.
Para typów podejrzanego autoramentu to intrygujący motyw zarówno filmowy jak i literacki. U Becketta: Vladimir i Estragon, u Quentina Tarantino?

Parada na Święto Chleba i Piernika

2019-07-19 09:18:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
I w tym roku Święto Chleba i Piernika w Jaworze rozpocznie się od uroczystej Parady.

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do zapoznania się z regulaminem Parady, która w tym roku jest pn. Bliżej natury. Karty zgłoszenia można przynosić osobiście do Jaworskiego Ośrodka Kultury lub wysłać na adres e-mail: imprezy@jok.jawor.pl.

Regulamin i karta zgłoszenia

Przygody Świnek

2019-07-15 18:11:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Żartobliwa, lecz i pouczająca historia o trzech małych świnkach, które w rozmaity sposób próbowały zdać egzamin z samodzielności. Wspólne realizowanie przedstawienia angażuje wszystkie dzieci, które stają się współtwórcami spektaklu. Główne bohaterki – uśmiechnięte i zaradne rozweselają nawet najsmutniejszych widzów, pozostawiając miłe wspomnienia, a barwna scenografia cieszy oko widza i pobudza wyobraźnię.

Plener malarski

2019-07-15 18:06:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Już w najbliższą środę odbędą się kreatywne warsztaty w Parku Pokoju. Zapraszamy małych i dużych, aby dali upust swojej wyobraźni.
Do wykorzystania będą farby, węgiel oraz pastele.
Wystarczy zabrać ze sobą dobry humor i na pewno powstaną małe dzieła sztuki.
Do zobaczenia.

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Wakacje z JOKUS-iem

2019-06-23 12:47:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Smok JOKuś zaprasza wszystkich milusińskich na niesamowite wakacje z Jaworskim Ośrodkiem Kultury.

Wśród licznych atrakcji każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie, gdyż przygotowano różnorodne zajęcia, gry, warsztaty, plenerowe spektakle w wykonaniu Studia Teatralnego KRAK-ART oraz Teatru Rozrywki Trójkąt.
Jaworski Ośrodek Kultury 2021