Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kino rusza w Polskę – Plan na kino w Twoim mieście

2020-01-21 09:41:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
„Cześć, tu kino! Planuję odwiedzić miejscowości, w których na co dzień mnie nie ma” – tak powiedziałoby kino, gdyby mogło mówić. Tymczasem przemówi z dużego ekranu w tych polskich miastach, w których go nie ma. Provident i AXA mają Plan na kino – zapraszają wszystkich do 100 sal kinowych w całej Polsce na największe premiery filmowe, zapewniając najwyższą jakość obrazu i dźwięku.

Kabaret pod Wyrwigroszem

2020-01-15 06:48:33, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy na jubileuszowy program Kabaretu pod Wyrwigroszem, występ odbędzie się w Teatrze Miejskim w dniu 8 marca o godzinie 16.00.

Kabaret pod Wyrwigroszem ma 25 lat! Z tej okazji wyrusza w wielką trasę koncertową po Polsce i zagranicy. W dwugodzinnym programie przypomniane zostaną widowni najlepsze skecze, monologi i piosenki. A nazbierało się ich trochę! Niewątpliwie pojawi się na scenie dawno niewidziana, legendarna Rodzina Kresowiaków!

PLAN NA KINO

2020-01-14 17:33:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze PLAN NA KINO.
Seanse zaplanowane są na 23 stycznia.
Wszelkie szczegóły oraz bilety znajdą Państwo na stronie plannakino.pl

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową PLAN NA KINO

Kasa Kina otwiera się 30 min przed startem pierwszego seansu.

Mały naukowiec Ferie Jawor 2020

2020-01-10 20:38:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci w wieku od 7 do 11 lat na wystrzałowe ferie z JOK. W programie:
- WYBUCHOWE EKSPERYMENTY,
-WYCIECZKA DO PLANETARIUM WE WROCŁAWIU
-MIĘDZYPLANETARNE IGRZYSKA,
-ŻYWE RAKIETY,
-ROBOTYKA,
-DŁUGOPISY 3D,
-MODELE SAMOLOTÓW,
-OBŚLIZGŁE SLIMY I BAKTERIE DO PRZYTULANIA!

Krystian Krzeszowiak, Natalia Rubiś oraz West Side Sinfonietta

2020-01-08 17:32:54, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Natalia Rubiś i Krystian Krzeszowiak - małżeństwo śpiewaków. On, Honorowy Obywatel Miasta Jawora, występuje na największych scenach operowych świata - La Scala w Mediolanie, Covent Garden w Lodynie, San Carlo w Neapolu, La Fenice w Wenecji, Carnegie Hall w Nowym Yorku. Ona, finalista i laureatka wielu konkursów międzynarodowych, ukończyła prestiżowe studia na Yale Univeristy,

ZIELONY KOPCIUSZEK

2019-12-20 08:32:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
“Zielony Kopciuszek” to interaktywny spektakl muzyczny dla dzieci, który dzięki licznym piosenkom, konkurencjom i animacjom przeniesie dzieci w świat baśni o Kopciuszku, jakiej dotąd nie znały.

KARNAWAŁOWY BAL MASKOWY

2019-12-19 10:33:06, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Karnawał to wyjątkowy okres balów, maskarad i zabaw.
W związku z tym mamy zaszczyt zaprosić Państwa na Karnawałowy Bal Maskowy, który odbędzie się 25 stycznia 2020 r w ECMEN Parkowa.

Ferie z pająkami

2019-12-16 18:01:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy Państwa, na ferie zimowe z pająkami. Wystawa czynna będzie czynna od 18 lutego do 1 marca 2020 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa (ECMEN), ul. Parkowa 5, Jawor.

Kontakt w sprawie wystawy i rezerwacja wycieczek dla grup szkolnych: Maciej Kuta 883733534.

Ceny biletów: normalny: 15 zł, ulgowy: 10 zł, grupa szkolna: 8 zł od ucznia, rodzinny: 40 zł (2 + 2), dzieci w wieku do 4 lat – wejście gratis. Bilety do kupienia przy wejściu na wystawę.

Zabójcza Oferta - ODWOŁANA

2019-12-12 07:45:38, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z przykrością informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych, spektakl pt. "Zabójcza oferta", który miał się odbyć 14 grudnia o godzinie 18.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze, został odwołany przez organizatora. Osoby, które dokonały zakupu biletów w kasie JOK, proszone są o zgłoszenie się do JOK wraz z biletami w celu otrzymania zwrotu pieniędzy za spektakl. Natomiast osoby, które zakupiły bilety drogą elektroniczną, za pośrednictwem strony JOK, otrzymają zwrot na konto z systemu PayU.

V Jaworski Jarmark Bożonarodzeniowy

2019-11-26 20:43:28, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w V Jaworskim Jarmarku Bożonarodzeniowym. Na Państwa zgłoszenia czekamy do dnia 8 grudnia br.

Regulamin jarmarku

Karta zgłoszenia
IMPREZY
brak imprez
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2020