Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

SPÓŁKA Z O.O.

2019-03-11 11:30:44, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Spółka z o. o. to kolejny spektakl w wykonaniu aktorów z Akademii Młodego Aktora, działającym przy Jaworskim Ośrodku Kultury. Sp. z o. o. to naprawdę czarrrrrna komedia, która rozśmiesza do łez i wciąga w wartką akcję. Wydarzenia mają miejsce w "biurowym piekiełku", w którym poza napływem pieniędzy może wydarzyć się wszystko: ciągłe braki prądu, widmo bankructwa, nieosiągalny Pan Prezes.Takie warunki pracy w biurze to przepis na...strajk pracowniczy!

KONCERT ODWOŁANY

2019-03-11 11:17:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z przykrością informujemy, że zaplanowany koncert pt.

„Skazany na bluesa” w wykonaniu Macieja Lipiny z zespołem, który miał się odbyć 15 marca 2019 r. jest odwołany.

Bilety zakupione można zwrócić w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury, ul. Rynek 5 w Jaworze.

JAWOR WITA WIOSNĘ - WIOSNA W KAPELUSZU

2019-03-01 14:55:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Pierwszy Dzień Wiosny tradycyjnie świętujemy na jaworskim Rynku. Bez kapelusza ani rusz! Kapelusz włóż i przyjdź! Zapraszamy wszystkich 21 marca na godzinę 10.30. Imprezę rozpocznie kolorowa i głośna parada z udziałem najmłodszych. Tanecznym, zumbowym krokiem wykonamy pożegnalny taniec dla zimy, otwierając się na przyjście wiosny. Wiosenną ZUMBĘ rozkręci Pani Iza Kowalska z K-Dance Studio. Następnie na scenie w własnoręcznie wykonanych kapeluszach zaprezentują się grupy przedszkolne i szkolne,

FRANEK WŁÓCZĘGA I LEGEND KSIĘGA

2019-02-27 19:05:42, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy na interaktywny spektakl dla dzieci 17.03. 2019 r. w niedzielę o godz. 16:00.
Jest to spektakl mówiący o sile wyobraźni, wartości jaką niesie z sobą czytanie książek i ciekawość świata. W spektaklu dwójka głównych bohaterów przenosi się za sprawą magicznej księgi do krainy polskich legend, które opowiedziane są na nowo, z humorem. Wykorzystujemy techniki linowe- Pan Twardowski naprawdę wisi na Księżycu! Dzieci włączane są w przygody głównych bohaterów i przeżywają je wspólnie z nimi.

Ogólnopolski Konkurs Recytatorski

2019-02-13 13:40:50, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza do udziału w 64.Ogólnopolskim Konkursie Recytatorskim, którego organizatorem jest działające od ponad 100 lat Towarzystwo Kultury Teatralnej w Warszawie.
W konkursie mogą wystąpić: uczniowie szkół ponadpodstawowych, uczniowie ostatniej klasy gimnazjum i osoby starsze.
Konkurs odbywa się w czterech turniejach: recytatorskim, „wywiedzione ze słowa”, poezja śpiewana i teatr jednego aktora (monodramy).

SKAZANY NA BLUSA

2019-02-13 09:34:34, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na koncert z utworami z repertuaru grupy DŻEM w wykonaniu Macieja Lipiny - odtwórcy głównej roli w spektaklu "Skazany na bluesa" - pierwszej w Polsce teatralnej adaptacji filmu Przemysława Angermana i Jana Kidawy-Błońskiego w reżyserii Arkadiusza Jakubika.
Spektakl jest nieprzerwanie grany z wielkim powodzeniem w Teatrze Śląskim w Katowicach.
Wokaliście towarzyszy zespół muzyków Teatru Śląskiego.

Teresa Werner

2019-02-11 17:56:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już 12 kwietnia w Jaworskim Ośrodku Kultury wystąpi Teresa Werner.
Teresa Werner to polska piosenkarka pochodząca z Nakła Śląskiego. Pojawiła się na scenach największych teatrów świata, w tym m.in. Carnegie Hall oraz Broadway. Jej występy obejmowały Europę, Afrykę, Azję oraz Amerykę Północną. W 1991 roku Teresa Werner reprezentowała zespół "Śląsk" na Festiwalu Piosenki Ludowej w RPA, gdzie zajęła pierwsze miejsce.

Koncert Tomasza Stockingera

2019-02-11 14:38:05, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z uwagi na ogłoszoną właśnie ŻAŁOBĘ NARODOWĄ zmuszeni jesteśmy odwołać koncert Tomasza Stockingera w dniu 14 lutego 2019 r. Więcej informacji zamieścimy wkrótce.

Maraton Oskarowy

2019-02-07 19:57:47, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Przedstawiamy "Maraton Oskarowy w Kinie Visa", w ramach którego wyświetlane będą trzy gorące tytuły, nominowane do tej najważniejszej nagrody w filmowym świecie na seanse zapraszamy 24 lutego do Teatru Miejskiego.
3 filmy nominowane do nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej w ramach jednego biletu!

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową kino.visa.pl

Don Vasyl i Gwiazdy Cygańskiej Pieśni

2019-02-04 10:48:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do Teatru Miejskiego w dniu 21 lutego (czwartek) na godzinę 18.00 na występ zespołu DON VASYL. Zespół Artystyczny Don Vasyl i Roma powstał w 1987 roku. "Roma", ponieważ trzon zespołu stanowią członkowie legendarnej grupy Roma, która mogła poszczycić się licznymi tournee po całym świecie, w tym koncerty w siedzibie ONZ w Nowym Jorku oraz w słynnej "Paryskiej Olimpii".
Jaworski Ośrodek Kultury 2019