Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Słoneczny Uśmiech - Dziecięcy Festiwal Piosenki i Tańca

2021-05-14 10:44:47, dodał: Joanna, kategoria: teatr
W tym roku 1. czerwca w Dniu Dziecka odbędzie się już 22.(!) edycja "Słonecznego Uśmiechu" - Dziecięcego Festiwalu Piosenki i Tańca. Wyjątkowo jury odwiedzi przedszkolaków w ich placówkach, by tam oglądnąć wystąpienia konkursowe. Występy rozśpiewanych i roztańczonych dzieci transmitowane będą także na naszym fanpage`u 1 czerwca.

regulamin

INFORMACJA

2021-04-30 08:45:13, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Uprzejmie informujemy, że we wtorek 4 maja 2021 Jaworski Ośrodek Kultury będzie nieczynny.
Zgodnie z Zarządzeniem Dyrektora Jaworskiego Ośrodka Kultury, dzień ten jest dniem wolnym w zamian za święto przypadające w dniu 1 maja (sobota). Za utrudnienia przepraszamy.

Spektakl teatralny pt. Babski przekręt - ZMIANA TERMINU

2021-04-28 14:36:55, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Spektakl "Babski przekręt" przeniesiony na 18.09.2021 r. , godzina 17:00 i 20:00. dotychczas zakupiony bilety zachowują ważność.

Konkurs fotograficzny "Zamiana ról"

2021-04-28 10:39:54, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Wielkimi krokami zbliża się Dzień Matki oraz Dzień Ojca i z tej okazji zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym pn. ZAMIANA RÓL.

Ideą konkursu jest przeniesienie ról społecznych, z jakimi można powszechnie identyfikować dziecko, ojca czy matkę i utrwalenie tego na fotografii.

Więcej szczegółów? Zasady naszej zabawy są bardzo proste:

Igor Kwiatkowski w programie "Pół geniusz, pół kretyn..." ZMIANA TERMINU

2021-04-26 10:01:57, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Informujemy, że planowany występ Igora Kwiatkowskiego z 1 maja zostaje przeniesiony na 25 września br.
Wszystkie zakupione bilety zachowują ważność.

Wyniki konkursu "Ziemia-mój dom"

2021-04-22 09:49:56, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z przyjemnością i ogromną satysfakcją ogłaszamy wyniki konkursu plastycznego „Ziemia-mój dom".

Spektakl "Mąż zmarł, ale już mu lepiej" - ZMIANA TERMINU

2021-04-21 12:26:08, dodał: Joanna, kategoria: teatr
"Mąż zmarł, ale już mu lepiej" - spektakl teatralny w wykonaniu młodych aktorów z jaworskiej grupy.
Zapraszamy 29 maja i 11 czerwca 2021 na godzinę 20:00 do Teatru Miejskiego.

MOJA FLAGA

2021-04-15 18:17:25, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniu 2 maja obchodzimy Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej. Jest to święto stosunkowo młode, dlatego przygotowaliśmy konkurs plastyczny, aby od najmłodszych lat uświadomić ważność barw narodowych. Konkurs adresowany jest do dzieci przedszkolnych oraz uczniów klas 1-3, klasy 4-8. Na każdej pracy koniecznie musi się znaleźć polska flaga państwowa lub biało-czerwony motyw (prace bez flagi nie będą oceniane). Dowolna technika wykonania prac: np. rysunek, grafika, malarstwo, haft.

REGULAMIN GMINNEGO KONKURSU PLASTYCZNO - TECHNICZNEGO ,,ZIEMIA - MÓJ DOM” 2021

2021-04-09 14:18:06, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z okazji Światowego Dnia Ziemi zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie plastycznym dzieci w wieku szkolnym.

Wesołych Świąt!

2021-04-02 09:15:56, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Życzymy Państwu zdrowych, Wesołych Świąt!
Jaworski Ośrodek Kultury 2021