Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Już nie zapomnisz mnie

2019-09-23 13:37:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Koncert „Już nie zapomnisz mnie” z Tomaszem Ryszardem Stockinger oraz Stefanem Feliksem Gąsieniec w Teatrze Miejskim w Jaworze w dniu 13.10.2019 r., cena biletu 40 zł do nabycia w kasie teatru oraz na www.JOK.jawor.pl.

DZIEŃ CHŁOPAKA W ECMEN

2019-09-17 11:35:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na wieczorek taneczny przy akompaniamencie zespołu Old Friends.
Zabierz swojego chłopaka na tańce do ECMEN.
Zapraszamy

ZBLIŻENIOWE KINO VISA

2019-09-17 10:12:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Zbliżeniowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 28 września
Wszelkie szczegóły oraz bilety znajdą Państwo na stronie https://kino.visa.pl/trasa_kina/szczegoly/395

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Zbliżeniowego Kina Visa

Serdecznie zapraszamy

Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2019-09-11 10:54:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 8. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 23.10.2019 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim.
Konkurs podzielony jest na 2 kategorie wiekowe (10-13 lat i 14-19 lat), a udział w nim mogą brać soliści lub zespoły. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 15.10.2019 r.

Dodatkowe zajęcia dla dzieci, młodzieży i dorosłych

2019-09-04 08:34:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Oferta zajęć dodatkowych dla dzieci, młodzieży i dorosłych gotowa. Zapraszamy do zapisów. Wszelkie informacje pod nr tel. 76 870 28 78. Zajęcia ruszają od października- serdecznie zapraszamy!

Bezpłatna komunikacja miejska

2019-08-19 20:28:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Dodatkowe kursy bezpłatnej komunikacji miejskiej

⬆️Stary Jawor —> TARGOWISKO
1. Starojaworska (Pętla)
2. Cukrownicza
3. Oś. Słowiańskie
4. Starojaworska / Sikorskiego
5. Starojaworska (garaże)
6. kard. Stefana Wyszyńskiego
7. 1-go Maja
8. Targowisko
————————
⬇️ Targowisko –> STARY JAWOR
1. Targowisko
2. Starojaworska (garaże)
3. Starojaworska / Sikorskiego
4. Oś. Słowiańskie
5. Cukrownicza
6. Starojaworska (Pętla)

Program Święta Chleba i Piernika 2019

2019-08-19 20:12:26, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
✅piątek, 23 sierpnia 2019
16:00 // Animacje piekarsko-cukiernicze
17:00 // Kłos & Dąbrowski Big Band
17:05 // „Tajemnice warsztatu piernikarza– odkrywamy i smakujemy” w Muzeum Regionalnym
18:00 // Parada
‼️18:30 // Oficjalne otwarcie XXI edycji ŚCHiP
19:20 // K-DANCE STUDIO I&A Kowalscy
⭐️20:00 // Koncert Tonego Barletty
⭐️21:30 // Koncert zespołu JARY OZ ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY
⭐️22:30 // Koncert zespołu LOMBARD

KOMUNIKAT

2019-08-19 20:02:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Ważna informacja dla MEDIÓW / ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 2019 - w sprawie akredytacji prosimy o kontakt z Działem Imprez Jaworskiego Ośrodka Kultury tel. +48 698 667 751 lub e-mail : maja.szatkowska@jok.jawor.pl. Zgłoszenia prosimy kierować w nieprzekraczalnym terminie do 22 sierpnia do godziny 12:00.

KOMUNIKAT

2019-08-13 09:40:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
W dniach 23 – 25 sierpnia 2019 r. odbywać się będzie w naszym mieście „Święto Chleba i Piernika” w związku z czym mieszkańcy centrum Jawora napotkają pewne utrudnienia. Na ten okres zamknięte zostaną dla ruchu kołowego ulice w centrum Jawora:


⛔️ Grunwaldzka (od ul. Poniatowskiego);
⛔️ Szkolna;
⛔️ Kościelna;
⛔️ Zamkowa;
⛔️ Klasztorna;
⛔️ Rynek;
⛔️ Staromiejska (od ul. Środkowej);
⛔️ Lipowa.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-08-06 07:38:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
UWAGA ZMIANA TERMINU
Z przykrością zawiadamiamy, że z przyczyn niezależnych od organizatora i artystów występ musi zostać przeniesiony na dzień 16 LISTOPADA 2019. Zakupione bilety zachowują swoją ważność. W przypadku chęci zwrotu biletu prosimy o kontakt.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019