Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

BAJKA DO ZJEDZENIA

2019-10-01 15:05:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Bajka do zjedzenia to smaczna opowieść o tym co warto jeść, a czego się wystrzegać. Pod szatą dowcipnej fabuły ukryliśmy wiele ważnych zasad dotyczących prawidłowego żywienia. Posiłkując się najnowszą piramidą żywienia w prosty i przyjemny sposób przekonujemy dzieci dlaczego cukier jest zły, czy podjadanie jest zdrowe i dlaczego tak ważny jest ruch.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-10-01 09:58:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW odbywa się w całej Polsce i Europie, w tym także na deskach Jaworskiego Ośrodka Kultury. Za sprawą wspaniałych artystów przeniosą się Państwo do cudownego i wyjątkowego świata operetki i musicalu, pełnego miłości, czułości, wzruszeń, namiętności, gorących pocałunków… Usłyszycie Państwo najpiękniejsze i najznakomitsze melodie muzycznego króla walca Johanna Straussa jak również Emmericha Kalmana, Franza Lehara, Paula Abrahama.

SPÓŁKA Z O.O.

2019-09-27 18:22:02, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Czy myślicie, że produkcja papieru toaletowego z kontrowersyjnymi napisami i nadrukami to przepis na sukces??! Dowiecie się podczas widowiska teatralnego pod tytułem „Spółka z o. o.”, które odbędzie się na deskach Teatru Miejskiego w Jaworze już 25 października o godzinie 18:00. Spółka z o. o. to kolejny spektakl w wykonaniu aktorów z Akademii Młodego Aktora, działającej przy Jaworskim Ośrodku Kultury. Sp. z o. o. to naprawdę czarrrrrna komedia, która rozśmiesza do łez i wciąga w wartką akcję.

Warsztaty z robotyki dla dzieci

2019-09-24 20:56:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Oferujemy warsztat dla dzieci w wieku 5-7 oraz 8-12 lat, które pobudzają wyobraźnię i rozwijają kreatywność każdego dziecka.

Warsztaty z robotyki dla dzieci w wieku 5-7 lat będą odbywać się w każdy czwartek od godz. 15.00 i trwać będą 45 minut do 60 minut. KOSZT: 25 zł/lekcję płatne w ratach miesięcznych.

Warsztaty z robotyki dla dzieci w wieku 8-12 lat (klasy 2-6) odbywają się od 16.00 do 17.30 w każdy czwartek w ECMEN od października.
KOSZT: 30 zł/lekcja płatne w ratach miesięcznych

Festiwal Filmowy WATCH DOCS znowu w Jaworze!!!

2019-09-24 08:38:47, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniach 25.09-29.09.2017 r. zorganizowany zostanie cykliczny „17. Objazdowy Festiwal Filmowy WATCH DOCS. Prawa człowieka w filmie. Jawor”.

Warto dodać, że równolegle w tym samym miejscu odbywać się będzie „Dziedziniec Sztuki” = mega dawka różnych wydarzeń artystycznych.

Impreza jest organizowana pod honorowym patronatem Burmistrza Miasta Jawora, Pana Emiliana Bery.

Wstęp na wszystkie projekcje filmowe i imprezy towarzyszące jest bezpłatny.

Jaworska Gala Kresowa - 18. Dolnośląskie Dni Kultury Kresowej

2019-09-24 07:52:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na Koncert Kresowy pt. "Polsko Moja", który odbędzie się 4.10.2019 r. o godz. 17:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze. Wstęp jest wolny.

Już nie zapomnisz mnie

2019-09-23 13:37:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Koncert „Już nie zapomnisz mnie” z Tomaszem Ryszardem Stockinger oraz Stefanem Feliksem Gąsieniec w Teatrze Miejskim w Jaworze w dniu 13.10.2019 r., cena biletu 40 zł do nabycia w kasie teatru oraz na www.JOK.jawor.pl.

DZIEŃ CHŁOPAKA W ECMEN

2019-09-17 11:35:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na wieczorek taneczny przy akompaniamencie zespołu Old Friends.
Zabierz swojego chłopaka na tańce do ECMEN.
Zapraszamy

ZBLIŻENIOWE KINO VISA

2019-09-17 10:12:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Zbliżeniowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 28 września
Wszelkie szczegóły oraz bilety znajdą Państwo na stronie https://kino.visa.pl/trasa_kina/szczegoly/395

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Zbliżeniowego Kina Visa

Serdecznie zapraszamy

Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2019-09-11 10:54:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 8. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 23.10.2019 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim.
Konkurs podzielony jest na 2 kategorie wiekowe (10-13 lat i 14-19 lat), a udział w nim mogą brać soliści lub zespoły. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 15.10.2019 r.
Jaworski Ośrodek Kultury 2020