Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Otwarcie Kawiarni Parkowa

2020-06-09 13:11:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniu otwarcia zapraszamy na bezpłatne warsztaty pn. "Nadaj swojej doniczce drugie życie" - wystarczy przynieść własną doniczkę, którą można będzie samodzielnie udekorować, pomalować, czy tez okleić na specjalnie przygotowanych stanowiskach warsztatowych z zachowaniem obecnie obowiązującego reżimu sanitarnego.

Brawo Tato!

2020-06-08 12:51:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Dzień Matki i akcja Brawo Mamo! już za nami, a przed nami Dzień Ojca - 23 czerwca br.
Z tej okazji zapraszamy do inicjatywy realizowanej wspólnie z placówkami partnerskimi gminy Jawor. Finałem akcji pn. Brawo Tato! jest stworzenie foto-kolażu, który będzie udostępniony na naszej stronie, a trzy najbardziej oryginalne zdjęcia dodatkowo zostaną nagrodzone.
Zdjęcia wysyłajcie na adres imprezy@jok.jawor.pl do 19.06.2020 r.

Brawo Mamo!

2020-05-29 08:36:40, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Wszystkim Mamom dziękujemy z całego serca za troskę, miłość i zrozumienie, jakich doświadczamy każdego dnia. Specjalnie dla Was publikujemy wyjątkowa galerię kolaży. Jest nam niezmiernie miło świętować Dzień Matki wspólnie z jaworskimi placówkami: Szkołą Podstawową nr 1, Szkołą Podstawową nr 2, Szkołą Podstawową nr 5, Specjalnym Ośrodkiem Szkolno-Wychowawczym, Stowarzyszeniem Osób z Autyzmem, Zespołem Aspergera i Mutyzmem Selektywnym "Budujemy Mosty" oraz Powiatowym Ośrodkiem Rozwoju Edukacji.

Pegazik odwołany

2020-05-06 10:10:56, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją spowodowaną stanem epidemii w naszym kraju i tym samym ograniczeniem funkcjonowania szkół i ośrodków kultury z przykrością informujemy, że organizatorzy czyli Kłodzkie Centrum Kultury podjęło decyzję o odwołaniu XXV edycji Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego "Pegazik".

KONKURS

2020-05-05 08:42:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do udziału w gminnym konkursie z okazji Światowego Dnia Pszczoły, który obchodzimy już 20 maja br.
Konkurs adresowany jest do dzieci w wieku przedszkolnym oraz dzieci i młodzieży ze szkół podstawowych oraz średnich
Aby wziąć udział w konkursie należy wykonać jeden z trzech projektów:

Wyszywany Jawor

2020-03-28 09:00:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Wyszywany Jawor, to konkurs hafciarski także dla amatorów. Zapraszamy do dziergania, haftowania, wyszywania - wybór metody należy do Państwa.
W konkursie udział mogą wziąć dzieci w wieku przedszkolnym, uczniowie szkół podstawowych, średnich, a także osoby dorosłe.

Wiosenna zakładka do książki - konkurs plastyczny

2020-03-23 10:26:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza do udziału w gminnym konkursie plastycznym pt. "Wiosenna zakładka do książki". Konkurs skierowany jest do dzieci przedszkolnych, uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych.

Każdy uczestnik może zgłosić maksymalnie jedną pracę wykonaną w wybranej przez siebie technice, przeznaczonej do pełnienia funkcji zakładki do książki. Zabronione jest wykorzystywanie gotowych lub wykonanych w technice komputerowej elementów.

Zawieszona obsługa klientów

2020-03-16 09:21:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Z uwagi na konieczność zapobiegania rozprzestrzenianiu się koronawirusa COVID-19, zarządzeniem Dyrektora JOK od dnia 16 marca 2020 roku do odwołania zostaje zawieszona bezpośrednia obsługa klientów.
Zapraszamy do kontaktu tel. 76 870 28 78 lub za pośrednictwem e-mail: sekretariat@jok.jawor, pawel.opalinski@jawor.pl

Komunikat!

2020-03-11 13:01:16, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z podjęciem zdecydowanych kroków mających na celu zatrzymanie szerzenia się koronawirusa SARS-COV-2 sztab kryzysowy z udziałem ministra kultury i dziedzictwa narodowego zdecydował o czasowym zamknięciu od 12 marca 2020 r. instytucji kultury, filharmonii, oper, teatrów, muzeów, kin oraz szkół, uczelni wyższych i placówek szkolnictwa artystycznego.

ZŁOTA RYBKA - odwołana

2020-03-10 14:13:38, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z uwagi na stan podwyższonego ryzyka spowodowany rozprzestrzenianiem się koronawirusa SARS-CoV-2, a także zgodnie z decyzją Głównego Inspektora Sanitarnego, który rekomenduje odwołanie wszystkich imprez organizowanych w pomieszczeniach zamkniętych oraz mając na względzie bezpieczeństwo i zdrowie dzieci oraz rodziców, a także aktorów występujących na deskach naszego teatru, Dyrektor JOK podjął decyzję o przesunięcie terminu bajki „Złota rybka”.
O nowym terminie spektaklu poinformujemy Państwa.
Jaworski Ośrodek Kultury 2020