Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

OSTATNIA NOC KARNAWAŁU w ECMEN

2017-01-25 13:56:56, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Europejskie Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa w Jaworze oraz Burmistrz Miasta Jawora serdecznie zapraszają na sobotnią noc karnawałową.
25 lutego 2017r. godz. 19:00
Rezerwacja biletów pod nr 76 870 33 26 lub 605 835 292

FERIE W ECMEN

2017-01-25 12:45:27, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
ferie_2017
Jeszcze nie masz planów na ferie ?!
Mamy dla Ciebie propozycje!
Ferie w ECMEN: 20.02.2017 r. - 24.02.2017 r.
Codziennie od godz. 8:00 do 14:00

JAWORSKI UNIWERSYTET III WIEKU

2017-01-25 12:39:22, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
uniwersytet
Rok akademicki 2016/2017 rozpoczęty. Zapisy do końca stycznia. Serdecznie zapraszamy.

Powiatowy Konkurs Kolędniczy "Jaworskie Gody "

2017-01-25 09:11:44, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Wyniki Powiatowego Konkursu Kolędniczego " Jaworskie Gody "

Inna bajka - spektakl dla dzieci

2017-01-23 13:33:53, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
inna_bajka_2017
Zapraszamy na spektakl dla dzieci pt. "Inna bajka".
Bilety dostępne w sekretariacie w cenie 10 zł dzieci - 15 zł dorośli
Data: 12.02.2017 godz. 16:00

Ferie z Yodą i Yok

2017-01-23 12:09:46, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
DRODZY RODZICE!
Ruszają zapisy na JOKową fajową grupę feryjną.
Ferie z Yodą i Yok startują od 13 do 17 lutego i będą utrzymane w konwencji STAR WARS. Mamy 20 miejsc, zajęcia są bezpłatne i dedykowane dzieciom szkolnym klas I-IV. Zapisy przyjmowane są osobiście, telefonicznie oraz mailowo w JOK. Szczegóły na plakacie. Niech moc będzie z Wami... i z nami też:):)

DZIEŃ BABCI I DZIADKA

2017-01-20 15:16:27, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z okazji DNIA BABCI I DZIADKA zapraszamy na specjalne menu do kawiarni ECMEN

WIECZÓR KOLĘD

2017-01-20 08:25:23, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Burmistrz Miasta Jawora oraz Fundacja im. Jerzego Szmajdzińskiego serdecznie zapraszają na wyjątkowy koncert „Wieczór Kolęd”, który odbędzie się 21 stycznia 2017 r. (sobota)o godz. 17:00 w Kościele Pokoju w Jaworze. Najpiękniejsze kolędy i pastorałki z repertuaru polskiego wykona 80-osobowy Reprezentacyjny Zespół Artystyczny Wojska Polskiego z Warszawy.

Sławek Wierzcholski i Nocna Zmiana Bluesa

2017-01-18 07:06:47, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Już 4 lutego o 18.00 w Teatrze Miejski będzie można zobaczyć i posłuchać najpopularniejszego polskiego wykonawcę bluesa – Sławek Wierzcholski i stworzona przez niego Nocna Zmiana Bluesa w ciągu 34 lat nieprzerwanej działalności osiągnęli sukcesy, którymi można by obdzielić znacznie większe grono artystów.
Bilety w cenie 30,00 zł i 35,00 zł do kupienia w JOK lub na www.jok.jawor.pl

Casting do grupy teatralnej

2017-01-18 06:46:30, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Kochasz teatr?
Chcesz spróbować swoich sił na scenie?
Przygotuj jeden tekst i piosenkę
i weź udział w castingu do grupy teatralnej dla dorosłych TEATR W WALIZCE. Zgłoszenia przyjmujemy do 22.01.
Zapoznaj się z formularzem i regulaminem
Jaworski Ośrodek Kultury 2020