Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Parada podczas Święta Chleba i Piernika - kolejność

2017-08-22 10:37:53, dodał: Iwona, kategoria: teatr
PARADA CHLEBA PT. 25.08. 17.00 START, zbiórka 16:40 Rynek 5

1. Aktor z Akademii Młodego Aktora z flagą Święta Chleba i Piernika
2. CHLEBEK MASKOTKA - wolontariusz
3. Szczudlarze 3 os. piekarze Avatar
4. Kłos &Dąbrowski Bid Band
5. POMARAŃCZ Przedszkola
NR 4
NR 2
6. NIEBIESKI UM – Burmistrz Miasta + goście, dalej piekarze
7. BRĄZOWY Piekarze z gadżetami na patyczkach
8. BORDO Uniwersytet III wieku
9. RÓŻOWY Klub Baby Mama
10. ZIELONY BERDYCZÓW
11. SZARY Albertówka
12. FIOLET Chrośli

Spektakl - Żółta Ciżemka

2017-08-07 08:13:21, dodał: Asia, kategoria: teatr
Żółta Ciżemka
Zapraszamy na historyczny spektakl, który rozgrywa się w XV wieku, w czasach panowania króla Kazimierza Jagiellończyka. Główny bohater Wawrzuś jest dzieckiem ze wsi Poręba. Posiada uzdolnienie rzeźbiarskie, jednak nie zyskuje uznania w kręgu rodzinnym.

Wędrowny Teatr Lalek Małe Mi

2017-07-31 13:14:34, dodał: Asia, kategoria: teatr
małe mi
Wędrowny Teatr Lalek Małe Mi zaprasza na bajkę "FINTIKLUSZKI – Folkowe Okruszki "

Finti… Co? Jak? Jakie trudne słowo! FINTIKLUSZKI to w języku mieszkańców krainy Dawno Dawno Temu po prostu drobiazgi. Zabawne, błyskotliwe, wzruszające, zapomniane przypowiastki, obyczaje, wspomnienia, wierszyki i przyśpiewki, zebrane w Wędrownym Kramie z Opowieściami.

Zaproszenie do sponsoringu "Święto Chleba i Piernika 2017"

2017-07-31 11:50:00, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
sponsor
W dniach 25-27 sierpnia 2017 r. w Jaworze odbędzie się kolejna edycja Święta Chleba i Piernika. W ramach imprezy na scenie wystąpią wielkie gwiazdy polskiej sceny rozrywkowej: Natalia Nykiel oraz Grzegorz Hyży. Wśród wielu atrakcyjnych wydarzeń, które proponujemy w tych dniach są również: Wybory Miss & Mister Ziemi Jaworskiej. Prezentacje kandydatek i kandydatów będą przeplatane występami gwiazd. Zwracamy się do Państwa z propozycją współpracy przy organizacji tego przedsięwzięcia.

KOT W BUTACH

2017-07-19 10:12:50, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Wszystkie dzieci zapraszamy na bajkę pod tytułem KOT W BUTACH. Spektakl opowiada o magicznym kocie, który przemawia ludzkim głosem i chodzi w pięknych, skórzanych butach. Tematem baśni są przygody kota, który dzięki swojemu sprytowi odmienia życia młodego młynarczyka, wygnanego w świat przez nieczułych braci. Biedny chłopiec zostaje bogatym markizem, udaje mu się zamieszkać we wspaniałym pałacu, żeni się także z piękna i dobrą królewną.
Wstęp wolny, szczegóły na plakacie

KARAOKE

2017-07-18 08:19:10, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Szanowni Klienci Kawiarni ECMEN, karaoke zaplanowane na 28.07.2017 r. z przyczyn technicznych zostaje przeniesione na 11.08.2017 r.godz. 20:00. Za utrudnienia przepraszamy.
Już dziś zapraszamy na sierpniowy, piątkowy wieczór oraz do rezerwacji stolików.
Wstęp wolny!

Happening

2017-07-07 13:05:41, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Już 12 lipca, o godz. 11.00 spotykamy się w Parku Miejskim w sąsiedztwie ECMEN, gdzie wspólnie utworzymy wielkie dzieło artystyczne . Każdy będzie mógł stworzyć swój własny wzorek etnograficzny. Zapraszamy do wspólnej zabawy zarówno dzieci, jak i rodziców. Akcja odbywa się w ramach Projektu "Kapu- ścianka".

Bubble Day - Dzień Baniek Mydlanych

2017-07-03 14:35:54, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
banki
9 lipca od godz. 12:00 Rynek w Jaworze, Strefa z darmowym płynem, do puszczania wielkich baniek,
zabawy i konkursy
wata cukrowa
zamykanie w bańce
bańkowa sztafeta

Smerfne przygody - teatrzyk dla dzieci

2017-06-29 10:06:31, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Jest to spektakl, w którym bohaterami są doskonale znane wszystkim dzieciom jak i dorosłym Smerfy. Jak to bywa w naszym zwyczaju przedstawienie jest energiczne, pełne humoru, a najmłodsi mogą aktywnie uczestniczyć i współtworzyć akcję dziejącą się w wiosce smerfów oraz okolicznym lesie. Niestety czyha na nich wiele niebezpieczeństw, a największym z nich jest Gargamel, który tropi smerfy za pomocą kota Klakiera.

Koncert Gosia Andrzejewicz

2017-06-27 09:27:10, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
dance_part_ecmen
Muzyczna Kawiarnia ECMEN zaprasza na "Dance Party" w programie: DJ Galix, pokaz barmański w wykonaniu Łukasza Kawałko z formacji "Trunki Malunki" oraz gwiazda wieczoru GOSIA ANDRZEJEWICZ

start godzi. 20:00, 14.07.2017
wstęp 30 zł
w dniu koncertu 35 zł
Jaworski Ośrodek Kultury 2021