Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Dzień Chłopaka w ECMEN

2016-09-27 13:57:07, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Muzyczna Kawiarnia ECMEN zaprasza w sobotę 1 października na muzyczny wieczór, w czasie którego zagrają OLD FRIENDS (Leszek Krzyż - wokal i gitara; Grzegorz Sypniewski -wokal i gitara basowa; Przemysław Zeus Kocwin - gitara i wokal; Ryszard Krysiak - klawisze; Marek Olszynki - gitara; Romuald Wesołowski - perkusja) oraz JAWOR BLUES (Weronika Lesiak - wokal; Marek Olszynki - gitara; Jarosław Hojdycz --gitara basowa; Romuald Wesołowski - perkusja.

ECMEN poszukuje pracownika

2016-09-26 16:49:39, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Szukamy ludzi chętnych do pracy w naszej kawiarni ECMEN.
Jeśli jesteś zainteresowany naszą ofertą wyślij nam swoje CV na adres ecmen@jawor.pl lub pozostaw w kawiarni ECMEN
Szczegółowe informacje pod nr telefonu 76 870 33 31

5 Edycja Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2016-09-16 12:47:04, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
kpo_plakat_2016
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego, do wzięcia udziału w Konkursie Piosenki Obcojęzycznej, który odbędzie się 17.10.2016 r., o godzinie 10.00, w Jaworskim Ośrodku Kultury.

Bajka muzyczna "Kopciuszek"

2016-09-15 13:11:05, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
kopciuszek
Jedna z najpiękniejszych bajek braci Grimm w adaptacji Teatru ″Wit-Wit″. Bajka jest pełna humoru, zabawnych sytuacji i znakomitej muzyki.
Przepiękne kostiumy, choreografia oraz wpadające w ucho piosenki wyróżniają tę bajkę spośród innych obecnych na rynku spektakli.
Bajka bawi i uczy dużych i małych.

Koncert Jazzowy - Charli Green

2016-09-07 11:55:33, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
charli_green
Już 23 września amerykański jazzman, trębacz, kompozytor i aranżer Charli Green wraz z zespołem Krzysztofa Pumy Piaseckiego wystąpi na deskach jaworskiego teatru.

Wystawa fotograficzna pn. "Wojna nie ma w sobie nic z kobiety"

2016-08-31 14:51:47, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
wojna_2016
Szanowni Państwo z okazji 77. rocznicy wybuchu II Wojny Światowej od 01.09.2016 r. zapraszamy do oglądania wystawy fotograficznej autorstwa Grzegorza Wiernickiego.
Wystawa czynna jest w dni robocze od 07:30 do 15:30

Projekt "Teatr w Walizce"

2016-08-31 14:45:15, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
teatr_w_walizce
Jeśli jesteś uczniem Gimnazjum nr 1, interesujesz się teatrem, scenografią, muzyką, literaturą, zapraszamy do nas! Czekamy na Twoje zgłoszenie.

Sponsorzy SCHIP 2016

2016-08-23 11:33:33, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
Dziękujemy wszystkim sponsorom za wsparcie finansowe oraz rzeczowe Święta Chleba i Piernika 2016

Informacja odnośnie koncertu MARGARET podczas SCHIP

2016-08-23 09:43:32, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
zakaz_foto
Uwaga! Zgodnie z warunkami umowy z agencją gwiazdy przekazujemy informację o zakazie profesjonalnego rejestrowania dźwięku oraz obrazu podczas koncertu. Prosimy o wyrozumiałość.

Święto Chleba i Piernika 2016

2016-08-23 08:32:48, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
zapraszamy do zapoznania się z programem SCHIP 2016
Jaworski Ośrodek Kultury 2020