Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Karaoke

2017-04-24 13:32:41, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Zapraszamy na karaoke&disco do Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.
Piątek 28.04.2017 r., zaczynamy o godzinie 20:00.
Obecność obowiązkowa! Zapraszamy do rezerwacji stolików pod nr 76 870 33 26

Koncert zespołu AR PO DE

2017-04-20 11:51:05, dodał: Gosia, kategoria: ecmen
Studencka kawiarenka ECMEN serdecznie zaprasza na koncert zespołu AR PO DE z nową wokalistką.
25 kwietnia 2017r. godz. 17:30
Wstęp wolny!

Jaworska Majówka - 6 maja 2017 Park Miejski

2017-04-19 08:48:29, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
majówla
Koncert - największe polskie i zagraniczne hity w wykonaniu talent show! Arek Kłusowskim, Ania Kłys, Paulina Lenda, Natalia Lubrano

Jaworski Kiermasz Wielkanocny

2017-04-07 11:49:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
W związku ze złymi warunkami atmosferycznymi Jaworski Kiermasz Wielkanocny w dniu 7 kwietnia (piątek) został odwołany. Wszystkich chętnych zapraszamy na Jaworski Rynek w dniu 8 kwietnia (sobota).

62. Ogólnopolski Konkurs Recytatorski - etap powiatowy wyniki

2017-04-06 13:57:27, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
mikrofon
Zapraszamy do zapoznania się z wynikami 62. Ogólnopolskiego Konkursu Recytatorskiego

Kino objazdowe - Teatr w Jaworze 7 kwietnia

2017-03-28 11:43:30, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
max
Zapraszamy do do teatru na spektakle kinowe już 7 kwietnia! Bilety do kupienia:
Kino VISA

TOWARZYSTWO KULTURY TEATRALNEJ ogłasza 62. OGÓLNOPOLSKI KONKURS RECYTATORSKI

2017-03-22 09:41:10, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Nastały czasy trudne dla poezji. Tomiki wierszy ukazują się w mikroskopijnych nakładach, nie ma poezji w telewizji i prawie nie ma w radiu, zniknęła ze stron czasopism. Skutki – acz przewidywalne – okazały się fatalne...

Kabaret Łowcy. B - 21 kwietnia

2017-03-21 14:31:45, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Łowcy.B
21 kwietnia wystąpi Kabaret Łowcy. B, bilety są już w sprzedaży! Łowcy.B to kabaret działający na profesjonalnej scenie od 12 lat. Swoją działalność rozpoczął z przytupem wygrywając w ciągu pierwszych dwóch lat niemal wszystkie liczące się festiwale. 1 nagroda na Pace, Grand Prix Mulatki, Grand Prix na Wyjściu z Cienia oraz Grand Prix Przewałki. Oprócz tego Łowcy.B wygrali festiwal kabaretu w Zielonej Górze i zdobyli kilka koryt na rybnickim Ryjku. Spektakl Łowców to nie zwyczajny występ.

XIX Jaworskie Impresje Teatralne

2017-03-21 12:33:39, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
impresje2017
XIX Jaworskie Impresje Teatralne to kilkudniowe zmagania konkursowe o zasięgu powiatowym, przegląd amatorskich teatralnych grup skierowany do dzieci i młodzieży podzielony na trzy grupy wiekowe. Zapraszamy szkoły do udziału!

Jam Session - ECMEN

2017-03-21 08:08:38, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
2017_jamsession
Muzyczna kawiarnia ECMEN serdecznie zaprasza na PrimaAprilisowy Jam Session
1 kwietnia o godz. 19:00
Wstęp wolny!
Jaworski Ośrodek Kultury 2021