Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kiermasz Wielkanocny Jawor, 6 - 8 kwietnia 2017 r.

2017-03-17 14:37:01, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Zapraszamy wystawców na kiermasz wielkanocny!

II Przegląd Amatorskich Grup Kabaretowych "Skecz UP!"

2017-03-13 13:04:39, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Zapraszamy amatorskie grupy kabaretowe do występu już 21 kwietnia, godz. 17:00, W Jury Kabaret Łowcy.B, Dla zwycięzców zostały przewidziane nagrody!

Konkurs plastyczny

2017-03-08 10:13:36, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy do udziału w II edycji konkursu plastycznego TRADYCJE WIELKANOCNE.
Praca plastyczna powinna jak najtrafniej zobrazować tradycje wielkanocną.
Prace należy składać do 5 kwietnia 2017r. do Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.
Ogłoszenie wyników odbędzie się 8 kwietnia 2017r.
Regulamin konkursu dostępny na stronie ECMEN

Dzień Kobiet w ECMEN

2017-03-06 10:02:25, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
2017_8marca
Zapraszamy wszystkie panie na dzień kobiet w ECMEN 8 marca godzina 18:00
Wstęp 10 zł

Marzec miesiącem kobiet!

2017-03-01 09:03:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z tej okazji już dziś zapraszamy na muzyczne party z zespołem NIEPOPRAWNI. W tym dniu nie zabraknie tatuaży z żywych kwiatów w wykonaniu Arkadiusza Rykaczewskiego oraz przepysznych kolorowych drinków serwowanych w kawiarni ECMEN.
4 marca godz. 20:00
Wstęp: 10 zł
Zapraszamy do rezerwacji stolików pod nr 76 870 33 26

Bajka muzyczna - Trzy Świnki

2017-02-22 14:28:05, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Bajka muzyczna opowiadająca historię 3 Świnek, które zaczynają samodzielne życie.

Zawody Strzeleckie "Złoty Pączek"

2017-02-20 07:52:15, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
2017_malwinka
Zapraszamy do ECMEN 23 lutego godz. 16:00

Walentynki w ECMEN

2017-02-13 08:52:05, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
2017_walentynki
Zapraszamy 14 lutego do kawiarni ECMEN. W tym dniu wyjątkowe MENU oraz film niekoniecznie dla zakochanych ;)

Konkurs recytatorski "Pegazik" - etap miejski

2017-02-09 15:07:41, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Protokół z posiedzenia jury XXII Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego „Pegazik” – etap miejski z dnia 09.02.2017 r., który odbył się w Teatrze Miejskim.

Jawor Blues Meeting - Jack Moore

2017-02-06 08:23:15, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
jack_moore
Zapraszamy na Jawor Blues Meeting wystąpi Jack Moore syn Gary'ego Moor'a
Jaworski Ośrodek Kultury 2021