Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Objazdowe Kino Visa

2019-01-07 11:00:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Objazdowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 30 stycznia
Wszelkie szczegóły znajdą Państwo na stronie Objazdowego Kina Visa
Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Objazdowego Kina Visa
Serdecznie zapraszamy

Kabaret Neo-Nówka

2019-01-04 20:09:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
„Żywot Mariana” - to najnowsze dzieło Kabaretu Neo-Nówka. Po sukcesie programu „Kazik Sam w domu” Neo-Nówka kontynuuje podróż w głąb duszy Polaka. „Żywot Mariana” to kabaretowy spektakl pokazujący losy statystycznego Mariana od narodzin, aż po jego kres. Jeżeli zastanawiasz się jak żyć, to ten program jest dla Ciebie, natomiast jeżeli nie zastanawiasz się jak żyć, to ten program jest dla Ciebie.

Spektakl pt. "Kłamstwo"

2019-01-04 19:59:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Niesamowite i przenikliwe, a przy tym, o zgrozo, zabawne studium, właśnie... Kłamstwa. Florian Zeller, francuski dramaturg zdążył już przyzwyczaić swoich widzów do ostrej jazdy i bolesnego telemarku, porusza się z gracją baletnicy i precyzją chirurga w meandrach i zakamarkach ludzkich umysłów. Dwie pary małżeńskie, dwie pary przyjaciół, dwie pary kochanków, a ich nadal tylko czworo, jak to jest możliwe? Wszystkiego dowiecie się Państwo podczas spektaklu "Kłamstwo"!

MILORD DE PARIS

2018-12-27 09:19:36, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Do hotelu przyjeżdża z Francji tajemniczy mężczyzna, który melduje się w pokoju 404. Każe recepcjonistce kierować do siebie wszystkie kobiety z zasobnym portfelem. Wychodzi na jak, że ów Milord oferuje swoje usługi towarzyskie... Wkrótce spotyka starego przyjaciela, z którym postanawia się odprężyć tak jak za dawnych czasów - wśród "wrocławskiej snobistycznej śmietanki" na spektaklu w Teatrze Scena Kamienica.

WĘGIERSKIE CZARDASZE I TAŃCE

2018-12-27 09:06:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Długo wyczekiwana premiera z najsłynniejszymi czardaszami w tle! Zapraszamy na wyjątkowy wieczór, przepełniony węgierskim folklorem, popisowym tańcem i śpiewem! Podczas spektaklu usłyszycie i zobaczycie Państwo wszystkie czardasze, jakie zostały napisane w historii muzyki operetkowej i instrumentalnej. Nie zabraknie przesławnych utworów Montiego, Tańców Węgierskich Brahmsa, fragmentów z operetek: "Zemsta nietoperza", "Baron Cygański", "Księżniczka Czardasza", "Cygańska miłość", "Hrabina Marica".

BLIZNY PAMIĘCI

2018-12-07 14:54:50, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniu 22 listopada przy pełnej sali odbył się w Teatrze Miejskim spektakl pod tytułem Blizny Pamięci. Na widowni zasiadła młodzież z jaworskich szkół, która w wielkim skupieniu obejrzała bardzo ciekawy i pouczający spektakl.

Krzysztof Daukszewicz

2018-12-07 14:03:38, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy na występ znanego satyryka Krzysztofa Daukszewicza.
Występ odbędzie się w Teatrze Miejskim w dniu 25 stycznia 2019 r. o godzinie 18.00
Bilety w cenie 50,00 zł do nabycia w kasie teatru lub na stronie www.jok jawor.pl/rezerwacja-biletów

Magiczne Mikołajki z JOK

2018-12-03 11:40:06, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zabawa mikołajkowa dla dzieci (7.12.2018 r. ECMEN, ul. Parkowa 5, Jawor). W programie: Czarowanie z Magikiem Markusem, animacje, zabawy i gry, tańce. Zapraszamy po odbiór darmowych wejściówek w siedzibie JOK i ECMEN. Mile widziane świąteczne przebranie. Zapraszamy wszystkie dzieci.

Mikołajkowy Turniej Szachowy

2018-11-23 08:51:13, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych z powiatu jaworskiego do udziału w V Mikołajkowym Turnieju Szachowym. Odbędzie się on 8 grudnia 2018 r. o godzinie 16:00 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.

Objazdowe Kino Visa

2018-11-22 09:01:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Objazdowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 4 grudnia
Wszelkie szczegóły znajdą Państwo na stronie Objazdowego Kina Visa
Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Objazdowego Kina Visa
Serdecznie zapraszamy
Jaworski Ośrodek Kultury 2019