Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

KATARZYNKI

2019-10-28 17:06:36, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jak nie Andrzejki to... KATARZYNKI
Zapraszamy w sobotę 23 listopada do ECMEN na Zabawę Katarzynki 2019.
Fantastyczna zabawa i wyśmienite menu.
Start godzina 20,00, wstęp 70,00 zł od osoby
Rezerwacja biletów pod numerem 605 835 292

INNA BAJKA

2019-10-28 16:35:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Wszyscy, od najwcześniejszych lat życia, znają treść baśni o Czerwonym Kapturku oraz Jasiu i Małgosi. Na kanwie tych dwóch tytułów powstała fabuła “Innej Bajki”, jednak jej treścią jest zupełnie co innego. Dwie pary aktorów realizujących przedstawienie, dążą do opowiedzenia dwóch historii naraz w tym samym czasie, co powoduje bardzo zabawne kolizje sytuacji i emocji.

JAWORSKIE DYKTANDO

2019-10-24 15:13:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w jubileuszowej X edycji Jaworskiego Dyktanda o Pióro Burmistrza Jawora, które odbędzie się 27 listopada 2019 r. (środa) o godz. 16.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Ze Straussem przez Wiedeń

2019-10-18 16:28:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce na scenie Teatru Miejskiego w Jaworze! Nie może tam Państwa zabraknąć!

KONCERT WIEDEŃSKI

2019-10-18 11:38:49, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Podczas gali usłyszą Państwo obdarzonych wspaniałymi głosami, fantastycznych solistów operowych. Towarzyszyć im będą wybitni, polscy kameraliści młodego pokolenia, występujący na co dzień z najlepszymi orkiestrami i dyrygentami w Polsce i Europie. Tej gali nie można przegapić, na scenie pojawią się laureaci międzynarodowych konkursów muzycznych, wirtuozi skrzypiec, fortepianu, wspaniali soliści polskiej estrady.

Zabójcza Oferta

2019-10-17 14:32:02, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Spektakl „Zabójcza oferta” jest komedią satyryczną piętnującą patologiczne zjawiska występujące we współczesnym społeczeństwie konsumpcyjnym, pospolite oszustwa, wyłudzenia, wprowadzanie w błąd pod pozorem rzekomo niezwykle korzystnych ofert o charakterze handlowym. Ofiarą tych nieuczciwych i amoralnych machinacji padają najczęściej ludzie bezradni społecznie, osoby starsze, lub nieradzące sobie do końca z rzeczywistością. „Zabójcza oferta” przedstawia właśnie taką sytuację.

1 Jaworskie Targi Ślubne

2019-10-10 10:45:25, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Cała branża ślubna w jednym miejscu. Zapraszamy! Jawor, ul. Parkowa 5, 20 października od 12:00 do 18:00 czekają na Was pokazy, konsultacje, wywiady z ekspertami, stoiska foto/video, beauty, dekoracji, animacji a także mody ślubnej. Dla każdego gwarantowany gratis oraz zabawy i konkursy z nagrodami!

Sparing Szachowy

2019-10-08 10:36:40, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na Sparing Szachowy.
Odbędzie się on 9 listopada 2019 r., o godzinie 11:00, w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Nagrodą dla zwycięzcy jest kosz oryginalnych Rogali Świętomarcińskich. Udział w Turnieju jest bezpłatny. Warunkiem uczestnictwa jest zabranie własnego zestawu do gry w szachy.

Zapraszamy również na treningi szachowe z instruktorem Romanem Drążkiem w każdą sobotę miesiąca o godz. 11.00 w ECMEN.

Warsztaty robienia kotylionów

2019-10-08 10:28:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy na warsztaty robienia kotylionów, które odbędą się w ECMEN (ul. Parkowa 5) 6 listopada o godzinie 16:00. oraz 8 listopada o godzinie 11:00.

Zapisać się można pod numerem telefonu (76) 870-28-78 lub w Jaworskim Ośrodku Kultury.

Kabaret Paranienormalni

2019-10-01 18:38:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Z przykrością informujemy, że planowany na dzień 05 października występ kabaretu PARANIENORMALNI nie odbędzie się z przyczyn niezależnych od Jaworskiego Ośrodka Kultury. Dzisiaj agencja przysłała do nas oficjalny komunikat w tej sprawie. Niestety nie znamy przyczyn odwołania występu. Zwrot środków za bilety zakupione w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury możliwy jest w naszej siedzibie. O zwrot za pozostałe bilety (sprzedawane przez agencję np. na kupbilecik.pl) należy ubiegać się osobiście.
IMPREZY
brak imprez
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2020