Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

23. Jaworskie Koncerty Pokoju Koncert jazzowy MISTRZOWIE JAZZU

2017-06-13 14:46:51, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
Miłośników jazzu zapraszamy w sobotę, 24 czerwca 2017 r. o godzinie 19.00 do Kościoła Pokoju w Jaworze, na koncert godny mistrzów w wykonaniu Adam Bałdych Trio.

Adam Bałdych skrzypek, kompozytor, absolwent AM w Katowicach, przez wielu krytyków uznawany za wirtuoza skrzypiec. Okrzyknięty "cudownym dzieckiem" szybko zaczął koncertować z wybitnymi muzykami w Polsce, całej Europie i USA. Wśród artystów z którymi współpracował, znaleźli się zarówno niezwykle doceniani muzycy jazzowi, ale również artyści związani z muzyką popularną.

Artysta zaprosił do współpracy przy tym projekcie dwóch niezwykle kreatywnych muzyków – gitarzystę Szymona Mikę oraz pianistę Krzysztofa Dysa, tworząc koncert, którego mianownikiem są silne muzyczne osobowości, instrumenty strunowe oraz nieskrępowana improwizacja a punktem odniesienia europejska tradycja wynikająca z muzyki poważnej i folkloru. Artyści realizując m.in. kompozycje z epoki Średniowiecza i Renesansu, ponadczasowe kompozycje Hildegardy z Bingen, Wacława z Szamotuł czy Thomas Tallisa wprowadzają je w świat współczesnych technik wykonawczych, sonorystyki i jazzu.
koncert_muzeum_2017
Jaworski Ośrodek Kultury 2020