Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

KONCERT KWARTETU LEONVOCI GRANDE AMORE

2017-09-06 09:40:46, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Zapraszamy serdecznie na niezwykły Koncert "Grande Amore", w czasie którego czterech utalentowanych młodych muzyków tworzących kwartet tenorów LEONVOCI, z sukcesami występujący w tegorocznej edycji programu TVN MAM TALENT, wykona największe światowe przeboje arii operowych i musicalowych oraz najpiękniejsze utwory Andrea Bocelli i grupy Il Divo.
Zapraszamy wszystkich melomanów.



LEONVOCI - To obecnie jedna z najlepszych grup tenorowych na świecie. Repertuar powstał na kanwie najpiekniejszych arii i piosenek zarówno opery jak i pop kultury. Młodzi, znakomici wokaliści nie mają sobie równych. Grupa posiada w swoim repertuarze największe światowe przeboje w doskonałym opracowaniu na cztery głosy męskie. Każdy ich koncert jest świętem muzyki wokalnej a publiczność uwielbia ich miły i estetyczny wizerunek.
Wydarzeniem z ostatniej chwili było zakwalifikowanie się grupy do półfinałów tegorocznej edycji MAM TALENT owacjami na stojąco oraz oceną jury na trzy razy tak.
Nazar Tatshyshyn tenor
Roman Chava tenor
Ihor Radvanskyi tenor
Andriy Stetshkyi baryton
Założycielem grupy i jej liderem jest Nazar Tatsyshyn „(...) Należy do najciekawszych ukraińskich tenorów młodego pokolenia (...)”
Solista Filharmonii i Opery Lwowskiej. Absolwent Państwowej Akademii Muzycznej im. M.W. Lysenka we Lwowie. Zwycięzca i Laureat krajowych (Ukraina) konkursów wokalnych i międzynarodowych:
• I nagoda „Dniestrowe słowiki" Novodnistrovsk 2002
• III nagroda Międzynarodowy Konkurs „Vespremskie gry " m. Vesprem 2002 rok
• Festiwal-konkurs „Wiosenna rapsodia" Kijów (Ukraina) 2002 rok – uznała artystę za najlepszego wokalistę konkursu.
• I nagroda Międzynarodowy konkurs młodych śpiewaków „Usmiechy morza" Bałczik 2004 rok.
• Grand Prix Międzynarodowy Konkurs „Złota Trembita " Morszyn.
• I miejsce Konkurs Młodych Wokalistów im. S.Supruna, Drohobycz 2005 rok.
• W tym roku udał się na tournee koncertowe oraz spotkanie z papieżem Benedyktem XVI w Niemczech - w Kolonii, Lipsku, Bonn, Dusseldorfie.
• W 2010 roku Nazar został la Tatshyshyn laureatem międzynarodowego konkursu wokalnego «Art premier» Kijów gdzie otrzymał III nagrodę.
• W 2011 roku został laureatem II nagrody na konkursie „Sztuka XXI wieku” Vorzel.
• II miejsce na Międzynarodowym konkursie wokalnym im. Anatolija Solowjanenka „Słowikowy jarmark” Donieck 2013 rok.

Leon Voci w Mam Talent!

14.10.2017r, godz.18.00 , cena biletu : 45 zł/bilety dostępne od 14.09.2017 r.

Jaworski Ośrodek Kultury 2020