Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Objazdowe Kino Visa

2018-10-04 06:24:54, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Objazdowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 11 października
Wszelkie szczegóły znajdą Państwo na stronie Objazdowego Kina Visa
Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Objazdowego Kina Visa
Serdecznie zapraszamy


„Mała stopa” 2D
Animacja, familijny, 2D DUBBING PL, ograniczenia wiekowe: BO, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), 12 zł grupowy (grupy powyżej 15 osób, bilety dostępne jedynie na seanse do 13:00 od poniedziałku do piątku), czas trwania: 96 minut, zwiastun: https://youtu.be/JAKdazfjfV0
Przygodowa animacja Mała Stopa przedstawia legendę o Wielkiej Stopie z zupełnie innej perspektywy, kiedy bystry, młody Yeti znajduje coś, co według niego nie istnieje — człowieka. Wieści o tej „Małej Stopie” przynoszą mu sławę i wywołują poruszenie w społeczności prostych Yeti, rodząc pytania o to, co jeszcze można znaleźć w wielkim świecie otaczającym ich zaśnieżoną wioskę. To szalona opowieść o przyjaźni, odwadze i radości odkrywania.

„Dywizjon 303. Historia prawdziwa”
Historyczny, wojenny, akcja, 2D FILM POLSKI, ograniczenia wiekowe: 13+, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), 12 zł grupowy, czas trwania: 101 minut, zwiastun: https://youtu.be/3HEpih9nf-k
Opis:
Materiały edukacyjne: http://dywizjon303.pl/edukacja
Przekonaj się jak walczyli. Kogo kochali i kogo stracili!
Prawdziwa historia Dywizjonu 303 inspirowana bestsellerem Arkadego Fieldera!
Na ekranie znakomici polscy aktorzy: Piotr Adamczyk, Maciej Zakościelny, Antoni Królikowski, Jan Wieczorkowski, Krzysztof Kwiatkowski, Marcin Kwaśny, Nikodem Rozbicki, Anna Prus oraz brytyjscy artyści: Cara Theobold, Andrew Woodall czy John Kay Steel.
Syn autora książki, Marek Fiedler twierdzi, że „Dywizjon 303” był dziełem życia jego ojca i każdy Polak powinien go zobaczyć. „Gdyby ojciec wiedział, że powstał ten film, niesłychanie by się ucieszył. Jest to temat jest dla wszystkich Polaków równie ważny, bo to jedno z naszych wspaniałych zwycięstw, o których powinniśmy pamiętać”.
Twórcy filmu „Dywizjon 303. Historia prawdziwa” mają nie tylko wsparcie rodziny pisarza, ale również współpracowali ściśle z historykami, aby oddać wiernie realia tamtych czasów.

„Mała stopa” 3D
Animacja, familijny, 3D DUBBING PL, ograniczenia wiekowe: BO, cena biletu: 18 zł normalny, 16zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), 14 zł grupowy (grupy powyżej 15 osób, bilety dostępne jedynie na seanse do 13:00 od poniedziałku do piątku), czas trwania: 96 minut, zwiastun: https://youtu.be/JAKdazfjfV0
Przygodowa animacja Mała Stopa przedstawia legendę o Wielkiej Stopie z zupełnie innej perspektywy, kiedy bystry, młody Yeti znajduje coś, co według niego nie istnieje — człowieka. Wieści o tej „Małej Stopie” przynoszą mu sławę i wywołują poruszenie w społeczności prostych Yeti, rodząc pytania o to, co jeszcze można znaleźć w wielkim świecie otaczającym ich zaśnieżoną wioskę. To szalona opowieść o przyjaźni, odwadze i radości odkrywania.

„Juliusz”
Komedia, ograniczenia wiekowe: od 15 lat, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 91 minut, zwiastun: https://youtu.be/EQ_pwdcSLl8
Opis:
„Juliusz” to nowa komedia twórców „Planety Singli” – przeboju, który obejrzało w kinach blisko 2 miliony widzów! W roli tytułowej Wojciech Mecwaldowski, obok którego zobaczymy Jana Peszka, Annę Smołowik i Rafała Rutkowskiego. Scenariusz filmu współtworzyli najlepsi polscy stand-uperzy: Abelard Giza i Kacper Ruciński. W dodatkowych, zaskakujących rolach wielkie nazwiska polskiego kina: Jerzy Skolimowski, Andrzej Chyra i Maciej Stuhr.
Tytułowym bohaterem jest uporządkowany nauczyciel plastyki (Wojciech Mecwaldowski), którego głównym problemem w życiu jest ojciec (Jan Peszek) – nieustająco imprezujący artysta-malarz. Kiedy senior przeżyje drugi zawał serca, a mimo to odmówi zmiany stylu życia, Juliusz będzie musiał znaleźć sposób na to, by wpłynąć na jego zachowanie. Lekarstwem na bolączki bohatera wydawać się będzie przypadkowo poznana, beztroska lekarz weterynarii – Dorota (Anna Smołowik). Okaże się jednak, że prawdziwe problemy dopiero nadchodzą…

„Serce nie sługa”
Komedia romantyczna, ograniczenia wiekowe: od 13 lat TBC, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 90 minut, zwiastun: https://youtu.be/2mHmInAqrLE
Opis:
Komedia romantyczna inspirowana prawdziwą miłością!
Takiej komedii o związkach jeszcze nie było!
Na ekranie zobaczymy: Romę Gąsiorowską, Pawła Domagałę, Magdalenę Różczkę, Mateusza Damięckiego, Zuzannę Grabowską, Borysa Szyca, Piotra Głowackiego, Tomasza Sapryka, Ewę Kasprzyk, Ewę Chodakowską, Krzysztofa Stelmaszyka oraz Krzysztofa Globisza. Gościnnie wystąpił również polski wokalista Mesajah.
„Serce nie sługa” to film o poszukiwaniu miłości. To zabawne i przejmujące spojrzenie na współczesne związki. Związki ludzi, którzy przestali wierzyć w miłość, choć w głębi duszy właśnie na taką prawdziwą miłość czekają. Nie jest jednak łatwo odnaleźć swoją drugą połówkę.
Daria i Filip - główni bohaterowie filmu znają się od lat i są najlepszymi przyjaciółmi. Filip to klasyczny „Piotruś Pan” i łamacz damskich serc. Po kolejnej, upojnej nocy, gdy obudzi się obok nowo poznanej dziewczyny, poczuje, że chce zmienić swoje życie i nadać mu sens. Przypomni przyjaciółce propozycję, którą złożył jej kilka lat wcześniej, że jeśli do trzydziestki nie będą w poważnych związkach, to pobiorą się i razem wychowają dziecko.
Czy miłość może zacząć się od przyjaźni? Czy faktycznie jest w stanie przetrwać wszystko? A przede wszystkim - czy może trwać wiecznie?

„Dywizjon 303. Historia prawdziwa”
Historyczny, wojenny, akcja, 2D FILM POLSKI, ograniczenia wiekowe: 13+, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), 12 zł grupowy, czas trwania: 101 minut, zwiastun: https://youtu.be/3HEpih9nf-k
Opis:
Przekonaj się jak walczyli. Kogo kochali i kogo stracili!
Prawdziwa historia Dywizjonu 303 inspirowana bestsellerem Arkadego Fieldera!
Na ekranie znakomici polscy aktorzy: Piotr Adamczyk, Maciej Zakościelny, Antoni Królikowski, Jan Wieczorkowski, Krzysztof Kwiatkowski, Marcin Kwaśny, Nikodem Rozbicki, Anna Prus oraz brytyjscy artyści: Cara Theobold, Andrew Woodall czy John Kay Steel.
Syn autora książki, Marek Fiedler twierdzi, że „Dywizjon 303” był dziełem życia jego ojca i każdy Polak powinien go zobaczyć. „Gdyby ojciec wiedział, że powstał ten film, niesłychanie by się ucieszył. Jest to temat jest dla wszystkich Polaków równie ważny, bo to jedno z naszych wspaniałych zwycięstw, o których powinniśmy pamiętać”.
Twórcy filmu „Dywizjon 303. Historia prawdziwa” mają nie tylko wsparcie rodziny pisarza, ale również współpracowali ściśle z historykami, aby oddać wiernie realia tamtych czasów.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019