Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Objazdowe Kino Visa

2019-01-07 11:00:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze Objazdowe Kino Visa.
Seanse zaplanowane są na 30 stycznia
Wszelkie szczegóły znajdą Państwo na stronie Objazdowego Kina Visa
Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową Objazdowego Kina Visa
Serdecznie zapraszamy

„Sekretny świat kotów”

Animacja, familijny, komedia, 2D DUBBING PL, ograniczenia wiekowe: 4+, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 87 minut, zwiastun: https://youtu.be/odmaWkTYstU

Opis:
Animowana komedia tak zabawna i urocza, że można dostać kota!
Odkryj, co naprawdę robią Twoje koty, kiedy nie ma Cię w domu!
Plejada zwariowanych zwierzaków w animacji, którą pokochały miliony widzów na całym świecie!
Ciekawość to pierwszy stopień do przygody!

Życie młodego kota Oskara to istna sielanka. Mieszka z tatą u dobrej pani, gdzie niczego im nie brakuje. Pani zaś jest przekonana, że lepiej ułożonych i grzeczniejszych kotów ze świecą szukać. Ale wkrótce odkryje, że nie do końca ma rację! Oskar to niespokojny duch, który od dziecka marzy o wielkiej przygodzie. Gdy usłyszy opowieść o mitycznej kociej krainie - MIAUKOCJI, postanowi wbrew rodzicielskim zakazom wyruszyć w drogę. Wielki świat okazuje się bardziej skomplikowany i niebezpieczny niż mały kotek sobie wyobrażał. Na szczęście z pomocą Oskarowi rusza tata, który musi porzucić kanapowy tryb życia i przypomnieć sobie jak to było być młodym dachowcem. W pełnej przygód wędrówce towarzyszy mu postrzelona papuga o złotym sercu. Wkrótce mały Oskar odkryje to, o czym marzą wszystkie koty, ale czy będzie to MIAUKOCJA… to się dopiero okaże.


„Chłopiec z burzy”

Przygodowy, familijny, 2D DUBBING PL, ograniczenia wiekowe: 7+, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 99 minut, zwiastun: https://youtu.be/3bceTAc0jHc

Opis:
Zabawna, wzruszająca i mądra opowieść o niezwykłej przyjaźni, która daje siłę na całe życie.
Laureat Oscara GEOFFREY RUSH w ekranizacji jednej z najpiękniejszych powieści dla młodych widzów.
Kilkuletni Michael mieszka z tatą w małej chatce nad brzegiem oceanu. Pewnego dnia podczas zabawy na plaży znajduje trzy osierocone malutkie pelikany. Tak zaczyna się niezwykle wzruszająca, pełna humoru i przygód opowieść o przyjaźni chłopca z jednym z pelikanów, zwanym Panem Percivalem. Historia o tym, jak wiele potrafią sobie dać i jak wiele mogą się od siebie nauczyć. Mozolna nauka latania, walka z kłusownikami polującymi na nadmorskie ptaki i niekończące się wspólne wygłupy, zacieśniają niezwykłą więź między Michaelem a zwierzęciem. W końcu jednak przychodzi moment, gdy pelikan dorasta, a chłopiec musi opuścić domek na plaży. Czy ich przyjaźń jest w stanie przetrwać?
Po wielu latach zamożny biznesmen Michael Kingsley (Geoffrey Rush) powraca w rodzinne strony, by opowiedzieć swojej ukochanej wnuczce o niezwykłym przyjacielu z dzieciństwa. Stojąc u progu życiowych podsumowań rozumie, że to nie rodzinna fortuna, ale ta niezwykła opowieść jest czymś najcenniejszym, co może przekazać Madeline.

Wzrusza i bawi jak „E.T.” i „Uwolnić orkę”.


„Underdog”

Akcja, sport, 2D PL, ograniczenia wiekowe: od 16 lat TBC, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 115 minut TBC, zwiastun: https://youtu.be/vBGXu2JqeR4

Opis:
„Underdog” to historia inspirowana prawdziwymi wydarzeniami. Na ich podstawie powstał scenariusz autorstwa Mariusza Kuczewskiego. Borys „Kosa” Kosiński (Eryk Lubos) to zawodnik MMA, który jest u szczytu formy. W najważniejszej walce ze swoim największym rywalem Deni Takaevem (Mamed Khalidov) popełnia błąd, który przekreśla jego karierę. Traci wszystko.
„Underdog” to opowieść o słabościach i sile człowieka, zwątpieniu, które pokonuje rodząca się miłość, o walce z przeciwnościami losu i podniesieniu po upadku, poświęceniu, rodzinie i przyjaźni.


„Miszmasz czyli Kogel Mogel 3”

Komedia, 2D PL, ograniczenia wiekowe: od 13 lat, cena biletu: 16 zł normalny, 14 zł ulgowy (szkolny, studencki, seniora, rodzinny), czas trwania: 100 minut, zwiastun: https://youtu.be/aCcY0z-AnJU

Opis:
„Miszmasz czyli Kogel Mogel 3” to ciąg dalszy przygód Kasi, ekscentrycznej rodziny Wolańskich i pozostałych bohaterów kultowych komedii „Кogel Mogel”.
Główna bohaterka Kasia (Grażyna Błęcka-Kolska) nadal mieszka we wsi Brzózki i walczy z niechcianym zalotnikiem Staszkiem Kolasą. Do Polski wraca niespodziewanie jej syn Marcin (Nikodem Rozbicki) i od razu wpada w kłopoty. Chłopak ma pomysł na niecodzienny biznes… W tym czasie w Warszawie w rodzinie Wolańskich wybucha kryzys. Wolańska (Ewa Kasprzyk) – celebrytka i słynna sekstrenerka – wydaje kontrowersyjną książkę. Jej bliscy – mąż (Zdzisław Wardejn) i córka Agnieszka (Aleksandra Hamkało) – buntują się i uciekają z domu. Postanawiają najpierw odwiedzić Piotrusia (Maciej Zakościelny), który dziś wiedzie wygodne życie u boku żony Marleny (Katarzyna Skrzynecka). Następnie ruszają w nieznane, a finał tej wycieczki znów przejdzie do legendy!
IMPREZY
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2019