Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

CZADOWA MAJÓWKA

2019-04-23 08:59:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
✅ 1 maja (środa)
Wystawa zdjęć śp. Jana Stelczyka - „1. Maja”
11:00 - Spacerek po Jaworze - start pod ECMEN, ul. Parkowa 5 (oprowadzają panie z jaworskiej Biblioteki Publicznej)
14:00 - Junior Młodszy Kuźnia - Sokoł Jerzmanowa – mecz na Stadionie Miejskim

✅ 2 maja (czwartek) – Święto Flagi
12:00 - Rozdawanie biało - czerwonych flag na jaworskim Rynku
✅ 3 maja (piątek) – Uroczystości z okazji Konstytucji 3 Maja
12:00 - Rozdawanie biało - czerwonych flag na jaworskim Rynku
✅ 3 maja (piątek) – Uroczystości z okazji Konstytucji 3 Maja
10:00 - 15:00 - Zawody strzeleckie o Puchar Miasta Jawora Emiliana Bery - na strzelnicy w Lasku Grzegorzowskim (Klub Strzelecki „UR”), dodatkowo:
-Strzelanie z różnych jednostek broni palnej, wystawa broni historycznej, kolekcjonerskiej i współczesnej,
-Darmowe strzelanie z karabinka Pneumatycznego dla dzieci,
-Strzelanie z różnych jednostek broni, strzelby gładko lufowej, karabinów centralnego zapłonu, pistoletów oraz broni czarnoprochowej
- Strzelanie z broni snajperskiej, z karabinka AK 47 kalasznikow, pistolety Glock, Cz 75, Shadow, Sig Sauer P226, P 83, strzelby Moosberg,
- Paintball i wiele innych.
- Poczęstunek grochówką, grill oraz kiełbasa z ogniska.

„WIWAT 3. MAJA”
11:45 - Występ Dziecięcego Jaworskiego Zespołu Pieśni i Tańca przy Kościele pw. św. Marcina
13:00 - 13:20 - Występ Zespołu Pieśni i Tańca Legnica przy Kościele pw. św. Marcina w Jaworze
15:00 - 19:00 - 1. Majowy Piknik z Czworonogiem - Majówka z Jaworskim Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami (ECMEN, Park Miejski)
- Warsztaty z psim behawiorystą (Anna Sikorska i Andrzej Morawski)
- Pokaz strzyżenia i pielęgnacji psa (Crazy Doggy)
- Sesja foto z własnym pupilem w wykonaniu fotogogia.pl
- Sprzedaż gofrów w kształcie psich łapek i kosteczek
- Pokaz tresury psów w wykonaniu Champion Ośrodka Szkolenia Psów s.c.
- Licytacja psich fantów: legowiska, zabawki, sesje fotograficzne, vouchery do psich salonów SPA
- Warsztaty dla dzieci z tworzenia polarowych szarpaków dla psów
- Nauka robienia psa z orgiami i mat węchowych
- Zabawy edukacyjne: „Uwaga! Dobry pies”: konkurs dla publiczności, gra miejska
- Prezentacja przytuliska i promocja wolontariatu oraz adopcji zwierząt
- Malowanie twarzy dzieciom - zwierzęce motywy
- Konkurs: wybór najbardziej uśmiechniętego psa
- Stoiska producentów karmy dla zwierząt (bezpłatne próbki i „degustacje”)
GWIAZDA WIECZORU
19:00 - występ zespołu Łobuzy - ECMEN
20.00 - występ zespołu Jacaro - ECMEN
21:00-24:00 Dyskoteka z DJ Santi- ECMEN
✅ 4 maja (sobota)
11:00 - Młodziki Jaworskie Towarzystwo Sportowe Piast - AMP Budziszów Wielki - mecz na boisku przy Osiedlu Przyrzecze
11:00 - Młodzik Kuźnia - Górnik II Polkowice - mecz na Stadionie Miejskim
11:00 - 14:00 - Turniej szachowy (ECMEN, Park Miejski)
12:00 - 16:00 Międzyzakładowe Zawody w Paintball (Park Miejski)
12:00 - 16:00 - Wystawa kolekcjonerska broni - Jaworski Klub Strzelecki „UR”
13:00 – 19:00 – Paintball laserowy dla mieszkańców
14:00 - Majówka Jaworskich Stowarzyszeń
- Strefa aktywnego dzieciaka – „Pływające Dzieciaki” Nauka Pływania Justyna Werbel
- Mini gry w siatkówkę - Klub Sportowy i Stowarzyszenie Kultury Fizycznej Olimpia Jawor
- Charytatywne Stowarzyszenie Niesienia Pomocy Osobom Uzależnionym, Osobom Współuzależnionym oraz Ofiarom Przemocy Azyl,
- Stowarzyszenie Charytatywne „Damy Radę”
- Liga Sportów Walki – Klub Sportowy AEP Vorenus Jawor
- Pokaz Taekwon-do - Sportowa Akademia Teakwon-do
14:00 - 15:00 - Maciej Wowk
15:00 - 16:00 - występ sekcji wokalnej Jaworskiego Ośrodka Kultury Sweet Voices oraz Euforia
16:00 - 17:00 - koncert Kus Kus Klan
17:00 - 18:00 - koncert zespołu JULY SNOW
18:00 - 19:00 - koncert Blanki Wdowiak
19:00 - 19:30 - Koncert Marcina Malinowskiego
19.30 - 20:00 koncert Pawła Kwapiszewskiego
20:00- 21.00 koncert zespołu Piękni Wiecznie Młodzi z Jaworskiego Stowarzyszenia „Damy Radę”
GWIAZDA WIECZORU
21:00 - Koncert Czadoman - ECMEN
22:30 - Dyskoteka Maciej WOWK - ECMEN
✅ 5 maja (niedziela)
11:00 Młodzik Jaworskie Towarzystwo Sportowe Piast - Młodzik II - JTS Nysa Wiadrów - mecz na boisku przy Osiedlu Przyrzecze
11:00 - Rezerwy Kuźna II - Lechia Rokitnica - mecz na Stadionie Miejskim

Jaworski Ośrodek Kultury 2019