Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Irena Santor, jako pierwsza polska artystka z dziedziny muzyki rozrywkowej, została uhonorowana tytułem doktora honoris causa, przyznanym przez Akademię Muzyczną im. Grażyny i Kiejstuta Bacewiczów w Łodzi. Odbierając ten zaszczytny tytuł Artystka powiedziała - Moim najważniejszym osiągnięciem jest to, że przez dziesiątki lat nigdy nie brakowało mi publiczności na widowni, nigdy nie byłam artystką bezrobotną. Ciągle jeszcze towarzyszy mi uczucie, że jestem potrzebna, że do dziś mam dla kogo śpiewać. I właśnie to uważam za moje największe osiągnięcie.

Zapraszamy na wyjątkowy koncert, który wypełnią piosenki starannie na tę okazję wybrane przez Irenę Santor, piosenki, które z Jej punktu widzenia były i są ważne, które wpisały się w Jej życie, ale także w Państwa serca i wspomnienia. Zabrzmią zatem znane przeboje, a także nowe piosenki, które niosą przesłanie Artystki i już znalazły uznanie publiczności. Muzyczną podróż dopełnią opowieści i wspomnienia Jubilatki.

Na koncert zapraszamy do Teatru Miejskiego 30 listopada o godzinie 18.00
bilety do nabycia w kasie Teatru lub na www.JOK.jawor.pl w cenie:
90,00 zł - do dnia 31 lipca
100,00 zł - do 30 września
110,00 zł - do 30 listopada
Jaworski Ośrodek Kultury 2019