Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

SPÓŁKA Z O.O.

2019-09-27 18:22:02, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Czy myślicie, że produkcja papieru toaletowego z kontrowersyjnymi napisami i nadrukami to przepis na sukces??! Dowiecie się podczas widowiska teatralnego pod tytułem „Spółka z o. o.”, które odbędzie się na deskach Teatru Miejskiego w Jaworze już 25 października o godzinie 18:00. Spółka z o. o. to kolejny spektakl w wykonaniu aktorów z Akademii Młodego Aktora, działającej przy Jaworskim Ośrodku Kultury. Sp. z o. o. to naprawdę czarrrrrna komedia, która rozśmiesza do łez i wciąga w wartką akcję.

Wydarzenia mają miejsce w "biurowym piekiełku", w którym poza napływem pieniędzy może wydarzyć się wszystko: ciągłe braki prądu, widmo bankructwa, nieosiągalny Pan Prezes. Takie warunki pracy w biurze to przepis na...strajk pracowniczy! Bilety w cenie 10 zł do nabycia w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury lub poprzez stronę www.jok.jawor.pl
Jaworski Ośrodek Kultury 2019