Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

ZIELONY KOPCIUSZEK

2019-12-20 08:32:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
“Zielony Kopciuszek” to interaktywny spektakl muzyczny dla dzieci, który dzięki licznym piosenkom, konkurencjom i animacjom przeniesie dzieci w świat baśni o Kopciuszku, jakiej dotąd nie znały.

Przedstawienie ma charakter bajki o tematyce ekologicznej – przypomina najmłodszym jak ważny jest szacunek wobec przyrody, a także uczy jak o nią dbać. Utrwala i poszerza wiedzę na temat zasad segregacji odpadów i znaczenia właściwego gospodarowania odpadami. Dzieci będą miały szanse utrwalić zasady segregacji, obowiązujące w danej gminie. Ponadto spektakl podkreśla, jak ważna jest ochrona powietrza oraz walka z niską emisją. Ukazuje negatywne skutki palenia śmieci w domowych paleniskach, ogrzewania domów węglem, a dużej ilości spalin samochodowych. Zachęca do walki z problemem zanieczyszczeń powietrza.

Serdecznie zapraszamy na spektakl pt. “Zielony Kopciuszek”, który odbędzie się w Teatrze Miejskim w Jaworze dnia 19.01.2020 r. o godz. 16:00.
Bilety w cenie 15 zł - ulgowy, 20 zł - normalny do nabycia w kasie JOK lub przez stronę jawor.roboticket.com
IMPREZY
brak imprez
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2020