Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kabaret pod Wyrwigroszem

2020-01-15 06:48:33, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy na jubileuszowy program Kabaretu pod Wyrwigroszem, występ odbędzie się w Teatrze Miejskim w dniu 8 marca o godzinie 16.00.

Kabaret pod Wyrwigroszem ma 25 lat! Z tej okazji wyrusza w wielką trasę koncertową po Polsce i zagranicy. W dwugodzinnym programie przypomniane zostaną widowni najlepsze skecze, monologi i piosenki. A nazbierało się ich trochę! Niewątpliwie pojawi się na scenie dawno niewidziana, legendarna Rodzina Kresowiaków!

Przypomną się także postaci znane z kupowania meczu, Wietnamczycy handlujący mózgami, amatorzy tanich linii lotniczych oraz telemarketingowi domokrążcy. Nie zabraknie również przebojowych piosenek, których przez lata Kabaret pod Wyrwigroszem wylansował bardzo wiele.

Ponieważ artyści wyznają zasadę, że „ćwiartka to mało”, program jubileuszowy jest niejako pomostem pomiędzy pierwszą 25, a kolejnymi :)))

Więcej informacji o kabarecie znajdą Państwo na stronie kabaretu kabaret.pl

Bilety w cenie 70,00 zł do nabycia w kasie JOK lub na stronie jawor.roboticket.com
A także na stronach biletowakasa.pl oraz biletynakabarety
Jaworski Ośrodek Kultury 2020