Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

ZŁOTA RYBKA - spektakl teatralny - ważne informacje dla uczestników wydarzenia

2020-10-13 14:23:38, dodał: Joanna, kategoria: teatr
W związku z wytycznymi MKiDN, Ministerstwa Rozwoju oraz Głównego Inspektoratu Sanitarnego dotyczącymi organizacji imprez kulturalnych i rozrywkowych w trakcie epidemii wirusa SARS-CoV-2 w Polsce, jako uczestnik wydarzenia pn. "spektakl Złota Rybka" zobowiązany jesteś do zapoznania się z informacjami dotyczącymi organizacji wydarzenia oraz Regulaminem Imprez

W TRAKCIE SPEKTAKLU:
- ZAKRYWAJ USTA I NOSA
- ZDEZYNFEKUJ RĘCE PRZED WEJŚCIEM DO SALI TEATRALNEJ
- JEŻELI JESTEŚ CHORY LUB MASZ OBJAWY CHOROBY NIE MOŻESZ WZIĄĆ UDZIAŁU W SPEKTAKLU
- STOSUJ SIĘ DO WSZYSTKICH POLECEŃ WYDAWANYCH PRZEZ OBSŁUGĘ WYDARZENIA
- PODCZAS WYDARZENIA Z UŻYTKU ZOSTANĄ WYŁĄCZONE SZATNIE


Ponadto aby wejść na wydarzenie zobowiązany jesteś do złożenia oświadczenia o stanie swojego zdrowia oraz przekazać swoje dane kontaktowe (adres zamieszkania oraz nr telefonu komórkowego). Oświadczenie należy złożyć przed wejściem na salę teatralną. Bez spełnienia powyższego obowiązku nabywca biletu nie zostanie wpuszczony na spektakl. Uprzejmie prosimy o przybycie pół godziny przed rozpoczęciem spektaklu.

W związku z aktualnymi wytycznymi dot. organizacji publiczności informujemy, że niektóre miejsca na widowni zostały zmienione w stosunku do tych pierwotnie zakupionych przez widzów. Prosimy postępować zgodnie z instrukcjami personelu.

Bardzo prosimy o okazanie dotychczas zakupionych biletów przed spektaklem.
Za dostosowanie się i współpracę pozwalającą nam na realizację wydarzeń kulturalnych
w mieście z góry dziękujemy.





Regulamin Wydarzenia
Oświadczenie uczestnika Wydarzenia
Oświadczenie zgoda opiekuna

Jaworski Ośrodek Kultury 2020