Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kino rusza w Polskę – Plan na kino w Twoim mieście

2020-01-21 09:41:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
„Cześć, tu kino! Planuję odwiedzić miejscowości, w których na co dzień mnie nie ma” – tak powiedziałoby kino, gdyby mogło mówić. Tymczasem przemówi z dużego ekranu w tych polskich miastach, w których go nie ma. Provident i AXA mają Plan na kino – zapraszają wszystkich do 100 sal kinowych w całej Polsce na największe premiery filmowe, zapewniając najwyższą jakość obrazu i dźwięku.

PLAN NA KINO

2020-01-14 17:33:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze PLAN NA KINO.
Seanse zaplanowane są na 23 stycznia.
Wszelkie szczegóły oraz bilety znajdą Państwo na stronie plannakino.pl

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową PLAN NA KINO

Kasa Kina otwiera się 30 min przed startem pierwszego seansu.

Mały naukowiec Ferie Jawor 2020

2020-01-10 20:38:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci w wieku od 7 do 11 lat na wystrzałowe ferie z JOK. W programie:
- WYBUCHOWE EKSPERYMENTY,
-WYCIECZKA DO PLANETARIUM WE WROCŁAWIU
-MIĘDZYPLANETARNE IGRZYSKA,
-ŻYWE RAKIETY,
-ROBOTYKA,
-DŁUGOPISY 3D,
-MODELE SAMOLOTÓW,
-OBŚLIZGŁE SLIMY I BAKTERIE DO PRZYTULANIA!

KARNAWAŁOWY BAL MASKOWY

2019-12-19 10:33:06, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Karnawał to wyjątkowy okres balów, maskarad i zabaw.
W związku z tym mamy zaszczyt zaprosić Państwa na Karnawałowy Bal Maskowy, który odbędzie się 25 stycznia 2020 r w ECMEN Parkowa.

Ferie z pająkami

2019-12-16 18:01:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy Państwa, na ferie zimowe z pająkami. Wystawa czynna będzie czynna od 18 lutego do 1 marca 2020 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa (ECMEN), ul. Parkowa 5, Jawor.

Kontakt w sprawie wystawy i rezerwacja wycieczek dla grup szkolnych: Maciej Kuta 883733534.

Ceny biletów: normalny: 15 zł, ulgowy: 10 zł, grupa szkolna: 8 zł od ucznia, rodzinny: 40 zł (2 + 2), dzieci w wieku do 4 lat – wejście gratis. Bilety do kupienia przy wejściu na wystawę.

XXV edycja Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK

2019-11-04 12:23:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do wzięcia udziału w XXV edycji Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK.
Konkurs ma charakter wieloetapowy i podzielony jest na grupy wiekowe:
a) młodsi – klasy IV, V, VI – uczniowie szkół podstawowych,
b) starsi – klasy VII, VIII szkoły podstawowej.

Eliminacje Konkursu odbędą się w Teatrze Miejskim w Jaworze:

27.02.2020 r. – etap miejski w Jaworze godz. 9:00
Termin nadesłania kart zgłoszeń do 25.02.2020 r.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2020