Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2019-09-11 10:54:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 8. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 23.10.2019 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim.
Konkurs podzielony jest na 2 kategorie wiekowe (10-13 lat i 14-19 lat), a udział w nim mogą brać soliści lub zespoły. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 15.10.2019 r.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-08-06 07:38:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW odbywa się w całej Polsce i Europie, w tym także na deskachJaworskiego Ośrodka Kultury. Za sprawą wspaniałych artystów przeniosą się Państwo do cudownego i wyjątkowego świata operetki i musicalu, pełnego miłości, czułości, wzruszeń, namiętności, gorących pocałunków… Usłyszycie Państwo najpiękniejsze i najznakomitsze melodie muzycznego króla walca Johanna Straussa jak również Emmericha Kalmana, Franza Lehara, Paula Abrahama.

Niemy Kelner

2019-07-19 16:30:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Kompania Teatralna zaprasza Państwa do pokoju w dziwnym hotelu z dwoma co najmniej dziwnymi gangsterami, gdy na zewnątrz zaczai się świat w postaci tajemniczego „dyspozytora”. Jakże eksploatowany obecnie, zapowiadany już dawno przez Orwella, wszechobecny Wielki Brat.
Para typów podejrzanego autoramentu to intrygujący motyw zarówno filmowy jak i literacki. U Becketta: Vladimir i Estragon, u Quentina Tarantino?

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

Kabaret Paranienormalni

2019-02-20 09:54:19, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kabaret Paranienormalni - zaprezentują paranienormalny humor w skeczach z nowego programu VIP Tour

Artystów zobaczymy m.in.: w skeczu „Kino” - komedii pomyłek prezentującej iście czeski humor, czy fenomenalnym „Porsche”, gdzie z poczuciem dumy klasycznego Janusza, zmierzy się sprzedawca samochodów luksusowych. Nie zabraknie także scenek z życia codziennego czy krzywego zwierciadła dla relacji damsko-męskich.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019