Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Wyniki konkursu - Świąteczna Kartka Bożonarodzeniowa

2020-11-20 12:36:23, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Szanowni Państwo, drogie Dzieci ! Z ogromną przyjemnością i satysfakcją ogłaszamy wyniki konkursu plastycznego na ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ.

"Jaki Znak Twój?" - wyniki konkursu

2020-11-11 11:19:31, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Mamy przyjemność ogłosić wyniki konkursu plastycznego "Jaki znak Twój?" w 102. rocznicę odzyskania niepodległości przez Polskę.

Jaworska Kartka Bożonarodzeniowa - konkurs plastyczny

2020-11-10 12:15:14, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do udziału w konkursie plastycznym na ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ. Zdjęcia prac należy przesyłać do dnia 19.11.2020 r. na adres: imprezy@jok.jawor.pl

Konkurs Plastyczny pn." Anielskie Anioły"

2020-11-06 13:46:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Jak co roku zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych do wzięcia udziału już w VIII edycji konkursu plastycznego pn. “Anielskie Anioły”.

Złota Rybka/Awanturka z leśnego podwórka - spektakle odwołane - informacje dla nabywców biletów

2020-11-05 12:03:27, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Informujemy, że niedzielny spektakl (8.11.2020) "Złota Rybka" nie odbędzie się.

Wyniki Konkursu Piosenki Obcojęzycznej 2020 - edycja 9. on-line

2020-10-30 14:40:01, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z przyjemnością ogłaszamy wyniki 9. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej on-line.
Jury w składzie:
p. Artur Zuchmantowicz - muzyk - przewodniczący jury
p. Tomasz Starzec - nauczyciel j. angielskiego - członek jury
p. Mateusz Dziasek - germanista - członek jury
p. Fabio Podda - członek jury
p. Sylwia Zielińska - pracownik Jaworskiego Ośrodka Kultury - sekretarz jury

JAKI ZNAK TWÓJ? - konkurs plastyczny

2020-10-22 12:02:33, dodał: Joanna, kategoria: teatr
plakat Jaki Znak Twój
„JAKI ZNAK TWÓJ?” - Orzeł Biały
Konkurs organizowany jest z okazji Narodowego Święta Niepodległości. Godło z Białym Orłem w koronie, obok flagi biało-czerwonej czy „Mazurka Dąbrowskiego,” to jeden z symboli polskiej państwowości, do którego odwołujemy się podczas świąt państwowych i innych doniosłych wydarzeń w życiu polskiego społeczeństwa. Otaczanie symboli Rzeczypospolitej Polskiej czcią i szacunkiem jest prawem i obowiązkiem każdego z nas.

ZŁOTA RYBKA - spektakl teatralny - ważne informacje dla uczestników wydarzenia

2020-10-13 14:23:38, dodał: Joanna, kategoria: teatr
W związku z wytycznymi MKiDN, Ministerstwa Rozwoju oraz Głównego Inspektoratu Sanitarnego dotyczącymi organizacji imprez kulturalnych i rozrywkowych w trakcie epidemii wirusa SARS-CoV-2 w Polsce, jako uczestnik wydarzenia pn. "spektakl Złota Rybka" zobowiązany jesteś do zapoznania się z informacjami dotyczącymi organizacji wydarzenia oraz Regulaminem Imprez

ZŁOTA RYBKA-nowy termin 08.11.2020 niedziela godz. 16:00

2020-08-18 12:09:37, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zabawna adaptacja jednej z najpopularniejszych baśni Braci Grimm, autorstwa Marty Guśniowskiej – genialnej, współczesnej pisarki zajmującej się literaturą dla najmłodszych. Kochające się, niezamożne małżeństwo – Rybak i Baba, mieszkając w nadmorskiej miejscowości prowadzą niskiej klasy smażalnię ryb. Rybakowi niczego do szczęścia nie brak, jednak Baba nieustannie czuje finansowy niedosyt.
Złowienie „charakternej” Złotej Rybki spełniającej życzenia tylko pozornie rozwiązuje problem.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2020