Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Awanturka z leśnego podwórka

2020-09-18 13:41:23, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Bohaterowie zapraszają na pełną przygód i humoru bajkę "Awanturka z leśnego podwórka" Zajączek - uroczy romantyk, Jeżyk - ufny i dobroduszny, prawdziwy bohater, Gąska Pralinka - łakomczuszek, Lisek-sprytny i przebiegły. O co będzie ta leśna awanturka Dowiecie się tylko podczas tego spektaklu - już 11 października w niedzielę o godzinie 16.00.
Bilety w cenie 15 zł (ulgowy) i 20 zł już w sprzedaży.

Klub Mrowisko

2020-09-15 13:18:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kontynuacja zajęć w Klubie Mrowisko!
Pierwsze spotkanie już w październiku!
Zapisy i informacje pod numerem telefony 76 87 0 71 41

Profesjonalny kurs malarstwa i rysunku

2020-09-15 10:03:11, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na profesjonalny kurs malarstwa i rysunku, który poprowadzi doktor sztuk pięknych, Pan Łukasz Gierlak - zapraszamy do zapisów; ilość miejsc jest ograniczona. Więcej informacji na załączonym plakacie oraz pod numerem tel. 76 870 28 78

JAWORSKI ZESPÓŁ MUZYCZNY

2020-09-09 10:30:32, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jeśli potrafisz grać na perkusji, klawiszach, gitarze elektrycznej, basowej, klasycznej czy też na innych instrumentach muzycznych, dołącz do JAWORSKIEGO ZESPOŁU MUZYCZNEGO MUSIC BOX‼️‼️
Lubisz rock, muzykę alternatywną, klubową? Ta sekcja jest dla Ciebie! Zapisz się już dziś

I Jaworski Turniej Tabliczki Mnożenia

2020-09-08 13:59:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na I Jaworski Turniej Tabliczki Mnożenia z okazji X Światowego Dnia Tabliczki Mnożenia. Rywalizacja i świetna zabawa gwarantowane! Udział w Turnieju może wziąć każdy; obowiązują umiejętności tabliczki mnożenia w zakresie 50 (dot. kategorii "Maluch", a w pozostałych kategoriach w zakresie 100). Każdy uczestnik na karcie zgłoszenia deklaruje uczestnictwo w poszczególnych konkurencjach – każdy może wybrać dowolną ich ilość.

Witaj sztuko! Sekcje, koła zainteresowań, warsztaty

2020-09-08 10:49:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Witaj sztuko! Sekcje, koła zainteresowań, warsztaty - startujemy z zapisami. Zapraszamy do kontaktu oraz obserwowania naszych stron: www.jok.jawor.pl, FB JOK i FB ECMEN.
Dział Imprez: tel. 76 870-28-78

Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2020-09-03 09:29:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież do wzięcia udziału w 9. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej o zasięgu powiatowym.
W tym roku konkurs przebiega w trybie zdalnym; zgłoszenia i nagrania uczestnicy wysyłają na wskazany w regulaminie adres internetowy. Po nadesłaniu plików i sprawdzeniu ich, uczestnik otrzymuje powiadomienie o zakwalifikowaniu do konkursu.

PEJA/SLUMS ATTACK

2020-08-25 16:59:57, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na koncert PEJA/SLUMS ATTACK już 3 października 2020 r. w sobotę w dużej sali Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa o godzinie 21.00. Przed koncertem Peji planowany support - szczegóły wkrótce. Bilety na koncert w cenie 30,00 PLN do nabycia w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury, ul. Rynek 5 (sekretariat). Zakup biletów możliwy także w dniu koncertu w cenie 40,00 PLN w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Ilość miejsc ograniczona.

ZŁOTA RYBKA-nowy termin 08.11.2020 niedziela godz. 16:00

2020-08-18 12:09:37, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zabawna adaptacja jednej z najpopularniejszych baśni Braci Grimm, autorstwa Marty Guśniowskiej – genialnej, współczesnej pisarki zajmującej się literaturą dla najmłodszych. Kochające się, niezamożne małżeństwo – Rybak i Baba, mieszkając w nadmorskiej miejscowości prowadzą niskiej klasy smażalnię ryb. Rybakowi niczego do szczęścia nie brak, jednak Baba nieustannie czuje finansowy niedosyt.
Złowienie „charakternej” Złotej Rybki spełniającej życzenia tylko pozornie rozwiązuje problem.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2020