Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Koncert rockowo - bluesowy w ECMEN

2012-11-08 11:41:44, dodał: Robert Mazurek
26 października w kawiarni ECMEN odbył się koncert rockowo - bluesowy. Obok wieczoru z winylem, karaoke i dyskoteki to kolejne spotkanie z cyklu muzycznych wieczorów w ECMEN.

Koncert rozpoczynający rok szkolny 2012/2013 w ECMEN

2012-11-08 10:53:02, dodał: Robert Mazurek
W piątkowy wieczór, w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa odbył się koncert, z okazji rozpoczęcia roku szkolnego, obfitował w mocne, rockowo - metalowe brzmienia.

I Jaworski Dzień Turystyki "Dookoła Świata"

2012-10-02 14:28:08, dodał: Marcin
27 września 2012 roku w Teatrze Miejskim w Jaworze obchodzony był po raz pierwszy Jaworski Dzień Turystyki "Dookoła Świata". Wszystko za sprawą pracowników Gminnego Centrum Informacji Turystycznej oraz działu imprez Jaworskiego Ośrodka Kultury, którzy chcieli uczcić obchody Światowego Dnia Turystyki w naszym mieście.

Piknik Rodzinny w ECMEN

2012-08-21 11:37:27, dodał: Marcin
W minioną sobotę Jaworski Ośrodek Kultury zaprosił mieszkańców Jawora do Parku Miejskiego przy Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa na Piknik Rodzinny. Na przybyłych gości zarówno rodziców jak i dzieci czekało szereg atrakcji. Imprezę rozpoczęły występy solistek Klaudii Makuch i Oliwi Kowalczyk. Na scenie tego popołudnia zaprezentowali się również dziewczęta z zespołu 59-400 działającego przy JOK, pan Sławomir Zawadzki w solowym występie instrumentalnym.

Letnie spotkania rynkowe

2012-08-13 11:16:04, dodał: Paweł Opaliński
12 sierpnia, w niedzielne popołudnie odbył się trzeci koncert z cyklu „Letnich spotkań rynkowych.” Tym razem od godziny 18:00 na płycie jaworskiego rynku podziwiać mogliśmy galę musicalu i operetki w wykonaniu wspaniałego duetu z Wrocławia, mianowicie znanej sopranistki Doroty Ujdy Jankiewicz i wspaniałego tenora Andrzeja Jankiewicza.

Dni Jawora 2012

2012-07-12 15:10:07, dodał: Marcin
W dniach 22-24 czerwca 2012, na stadionie miejskim, odbyły się Dni Jawora.
Piątkowe prezentacje sceniczne rozpoczęły się o godz. 17.00 występami sekcji wokalnych: Sweet Voices i 59-400, działających przy JOK oraz młodzieży ze Społecznego Ogniska Muzycznego. Następnie wystąpił zielonogórski kabaret PAKA, który dostarczył publiczności dużą dawkę humoru. Tuż po kabarecie wystąpiła Gwiazda Wieczoru – TERCET EGZOTYCZNY, w swoich największych przebojach w rytmach Latino.
poprzednie - 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 - następne
Jaworski Ośrodek Kultury 2020