Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Dzień Dziecka

2014-06-06 12:33:11, dodał: Ewelina
W słoneczną niedzielę, 1 czerwca, na terenie przy Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa odbyło się spotkanie dla dzieci z okazji ich święta. Już od godziny 12 najmłodsi uczestniczyli w zabawach przygotowanych specjalnie na tę okazję.

Wielkim zainteresowaniem cieszyły się stanowisko z modelowaniem balonów oraz malowaniem buziek. Około godziny 13 na naszej scenie zaprezentowała się młodzież z zespołu wokalnego działająca przy Jaworskim Ośrodku Kultury, prowadzona przez instruktora Mirosława Wdowiaka. Tuż po występach muzycznych, Pani Iza Kowalska przeniosła nas w świat tańca, prowadząc ulubioną zumbe dla dzieci. Odbyły się także konkursy, gry i zabawy dla dzieci.
O godz. 16.00 w Teatrze Miejskim rozpoczął się spektakl dla dzieci pt. "Cyrk Doktora Dolitte". Aktorzy Zdrojowego Teatru Animacji w Jeleniej Górze wcieli się w bohaterów powieści dla Hugh Loftinga.
Wszystkie atrakcja dla dzieci w tym dniu były bezpłatne.
IMPREZY
brak imprez
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2020