Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Moralność Pani Dulskiej

2018-07-03 21:19:48, dodał: Paweł Opaliński
Udana Prapremiera spektaklu pt. „Moralność Pani Dulskiej” wg Gabrieli Zapolskiej jaworskiej grupy „Teatr w Walizce”

29 czerwca 2018 w piątkowy wieczór Teatr Miejski w Jaworze wypełniony był po brzegi. Tego dnia wystawiono po raz pierwszy sztukę pt. „Moralność Pani Dulskiej” wg Gabrieli Zapolskiej. Spektakl zrealizowany został przez jaworską grupę „Teatr w Walizce”. Już dziś zapraszamy na premierę spektaklu i kolejne wystawienia, które planowane są na wrzesień 2018 r.

W spektaklu wystąpili: Danuta Brdak, Maja Szatkowska, Blanka Wdowiak, Honorata Rudnicka, Joanna Sałek, Maria Karolak, Klaudia Gierczyk, Jakub Jaskórzyński, Maciej Pawlinow.

Reżyseria: Jacek Grondowy
Oprawa muzyczna: Mirosław Wdowiak
Kostiumy: Maria Karolak
Make-up: Agnieszka Szymańska
Fryzury: Sylwia Zielińska
Kierownik formacji „Teatr w Walizce”: Maja Szatkowska

Poniżej dowody na to, iż ujaworzona „Moralność...” podbiła serca widowni:

https://www.legnica.fm/wiadomosci/wiadomosci-kultura/24-kultura-jawor/22358-moralnosc-pani-dulskiej-czyli-spelnione-marzenia

https://www.facebook.com/burmistrz.jawora/videos/1594484540660203/

Zapraszamy do odwiedzania strony FB Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Jaworski Ośrodek Kultury 2020