Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Ogólnopolski Konkurs Recytatorski 2019

2019-03-15 08:59:31, dodał: Paweł Opaliński
Dnia 13.03.2019r. w Teatrze Miejskim w Jaworze odbył się etap powiatowy 64. Ogólnopolskiego Konkursu Recytatorskiego.

Konkurs jest dedykowany osobom dorosłym oraz uczniom szkół ponadgimnazjalny ch. Konkurs prowadzony jest w formie czterech odrębnych turniejów:
-Turniej Teatrów Jednego Aktora,
-Turniej Poezji Śpiewanej,
-Turniej Recytatorski oraz
-Wywiedzione ze Słowa.

Jury obradowało w składzie:
Jolanta Baczmańska - nauczyciel i wychowawca w świetlicy szkolnej ze Szkoły Podstawowej nr 1,
Urszula Norko - nauczyciel języka polskiego ze Szkoły Podstawowej nr 5 oraz
Blanka Wdowiak - wokalistka oraz pracownik Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Jury postanowiło wytypować następujących laureatów:
1 miejsce - Agata Sopata
2 miejsce - Klaudia Malina
3 miejsce - Joanna Boczula

Mieliśmy przyjemność gościć panią Wiceburmistrz Miasta Jawora, Panią Ewelinę Szynkler, która wręczyła nagrody.

Dzisiejsi laureaci eliminacji powiatowych przechodzą do eliminacji rejonowych 64. Ogólnopolskiego Konkursu Recytatorskiego do powiatów: legnickiego ziemskiego i grodzkiego, złotoryjskiego, jaworskiego, polkowickiego i lubińskiego, które odbędą się 6 kwietnia 2019 r. (sobota) o godz. 10.00 na scenie w teatralnej Caffe Modjeska w Teatrze im Heleny Modrzejewskiej Legnicy.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019