Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

70-lecie istnienia Chóru Albertówka

2019-05-07 13:32:37, dodał: Paweł Opaliński
Chór Albertówka jest częścią historii naszego miasta i łączy kolejne pokolenia. Jestem dumny, że nadal istnieje i jest jednym z symboli Jawora.
Śpiewem możemy wyrazić niezwykłe uczucia płynące prosto z serca. Wspólne śpiewanie pomaga na smutek, dodaje energii i jest lekiem na przełamanie nieśmiałości. To szansa uczenia się od siebie i podnoszenia swoich umiejętności wokalnych, a bycie w zespole to okazja do spotkań, integracji i wspólnych rozmów.

Uroczystość w Teatrze Miejskim była okazją do złożenia gratulacji i podziękowań dla członków chóru oraz wieloletniego kierownika i dyrygenta Waldemara Staszczyka. Jak przystało na jubileusz, nie zabrakło serdecznych życzeń płynących od gości, kwiatów oraz słodkiej niespodzianki. Wiele radości i wzruszeń na twarzach jubilatów wywołał występ Jaworskiego Dziecięcego Zespołu Pieśni i Tańca.

Z okazji tak wspaniałego jubileuszu, 70-lecia działalności, w imieniu swoim i mieszkańców Jawora, złożyłem członkom chóru serdecznie życzenia wielu lat zdrowia, niesłabnącej energii do działania oraz rozwijania swojej miłości do śpiewu.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019