Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

XX Jaworskie Impresje Teatralne

2018-05-17 09:50:25, dodał: Paweł Opaliński
W dniach 15-16.05.2018 r. w Teatrze Miejskim w Jaworze odbyła się XX edycja Jaworskich Impresji Teatralnych, konkursu organizowanego przez Jaworski Ośrodek Kultury.

Wariaci

2018-04-26 12:17:22, dodał: Paweł Opaliński
Błyskotliwy scenariusz napisany przez Grzegorza Śmiałka został wyreżyserowany przez Danutę Brdak. Współpraca tych osób zaowocowała i po wielu miesiącach prób, na deskach Jaworskiego Teatru zagościł spektakl pt. „Wariaci” w wykonaniu Akademii Młodego Aktora. Sztuka ukazująca grupę osób przebywających w szpitalu psychiatrycznym, która postanawia uciec z niego. Pomimo wielu problemów, udaje im się osiągnąć swój cel.

Akademia Konstytucji 3 Maja

2018-04-26 08:14:24, dodał: Paweł Opaliński
W uroczystości wzięli udział dzieci oraz mieszkańcy Jawora.
Na scenie wystąpili najmłodsi, a dokładnie dzieci z Przedszkola Publicznego nr 4, które przygotowały występ artystyczny pt. „Obrazem, słowem, muzyką – poznajemy historię i tradycję.” Występ okraszony był wiązanką ludowych dolnośląskich tańców, a ubiór inspirowany tradycyjnymi strojami dolnośląskimi. Następnie wystąpiła młodzież z zespołu Sweet Voicees i Euforia prowadzonych przez Pana Mirosława Wdowiaka.

SEKS DLA OPORNYCH

2018-04-24 08:14:32, dodał: Paweł Opaliński
W Teatrze Miejskim w Jaworze odbył się pektakl Michele Riml pt. "Seks dla opornych", a skierowany był on dla dorosłych. Główni bohaterzy to małżeństwo z długim stażem pogrążone w rutynie codzienności. Małżonka postanawia coś zmienić w ich życiu dlatego zabiera ich na weekend do hotelu, gdzie mają okazję poznać się na nowo oraz odkryć drzemiącą w nich miłość. Za pomocą środków satyrycznych ukazane są przywary ludzkie.

Katarzyna Groniec

2018-04-19 10:28:36, dodał: Paweł Opaliński
14.04.2018 odbył się koncert Katarzyny Groniec z zespołem. Koncert skierowany był do młodzieży i osób dojrzałych. Koncert miał na celu poszerzanie horyzontów muzycznych. Charakterystyczne było bogate brzmienie; kompilacja żywego instrumentarium ze wspaniałym głosem artystki. Teksty piosenek mówią o życiu, miłości i relacjach międzyludzkich, które nie zawsze bywają łatwe. Charyzma wokalistki udzieliła się publiczności, zarażając pozytywną energią.

Tribute to Adele

2018-04-18 10:43:06, dodał: Paweł Opaliński
Na scenie zaprezentowała się Marta Podulka wokalistka o ciemnej soulowej barwie głosu, która była doceniona na 50. festiwalu w Opolu oraz w konkursie Mam Talent. Pod akompaniamentem basu, gitary, pianina i perkusji. Solistka oczarowała słuchaczy swoim wyrazistym głosem oraz energią. Wokalistka wykonała covery najpopularniejszej brytyjskiej gwiazdy Adele we własnej aranżacji.

XXIII Dolnośląski Konkurs Recytatorski PEGAZIK

2018-02-26 15:16:10, dodał: Paweł Opaliński
Dziś w Teatrze Miejskim w Jaworze o godz. 9.30 odbył się XXIII Dolnośląski Konkurs Recytatorski Pegazik - etap miejski. Jury obradowało w składzie: Bożena Kęsicka (przewodnicząca jury) - nauczyciel j. polskiego z PCKZ w Jaworze, Mariola Ziemnik (sekretarz jury) - pracownik Biblioteki Miejskiej w Jaworze, Wojciech Sąsiadowski - nauczyciel j. polskiego z 1 LO w Jaworze. Mieliśmy przyjemność gościć Panią Wiceburmistrz Agnieszkę Rynkiewicz.

Kabaret ANI MRU MRU

2018-02-26 13:29:09, dodał: Paweł Opaliński
Po raz kolejny na naszej scenie gościła gwiazda polskiej sceny kabaretowej. Tym razem mieliśmy okazję gościć znany i lubiany kabaret ANI MRU MRU. Kabaret wystąpił dwukrotnie dając popis humoru i zabawy. Pełna sala widzów oklaskiwała wykonawców nie pozwalając zejść ze sceny i „zmuszając” do bisowania.

ŻEGLARZE SIEDMIU MÓRZ

2018-02-13 11:27:52, dodał: Paweł Opaliński
W ramach cyklu spektakli teatralnych dla dzieci w Teatrze Miejskim w Jaworze, odbyło się przedstawienie teatralne pt.”Żeglarze siedmiu mórz”. Spektakl skierowany był dla starszych dzieci od 4 roku życia. Przedstawienie oparte na motywach żeglarskich, w których były zaprezentowane historie „wilków morskich”, piosenki szantowe i motywy baśniowe. Bogata scenografia i barwne stroje oraz efekty świetlne i dźwiękowe pozwoliły widzom na doświadczenie wielu bodźców i wrażeń.

Ferie z Jaworskim Ośrodkiem Kultury

2018-01-19 18:52:53, dodał: Paweł Opaliński
Tegoroczne ferie zimowe już za nami. Przez 5 dni w pierwszym tygodniu ferii zimowych odbywały się zajęcia w Jaworskim Ośrodku Kultury, w pracowni plastycznej „Art-Kadia”, w Teatrze Miejskim oraz w Filii JOK – Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019