Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Ferii 2018 z JOKusiem

2018-01-16 08:15:26, dodał: Paweł Opaliński
W dniu 15.01 od godziny 9.00 do 15.00 w Jaworskim Ośrodku Kultury odbyły się zajęcia plastyczne, pokaz iluzjonisty oraz zabawy dla dzieci w ramach Ferii 2018 z JOKusiem
Zanim dzieci stały się zgraną paczką, musiały nauczyć się swoich imion i bliżej się poznać. Pomogła w tym włóczka wełny. Podając sobie sznurek, wymieniane były imiona i wszyscy razem musieliśmy je powtarzać a na koniec powstała wielka pajęczynka, pomiędzy którą przechodziły zwinne „pająki”.

XX edycja powiatowego Konkursu Kolędniczego „Jaworskie Gody”

2018-01-15 13:56:30, dodał: Paweł Opaliński
Przez dwa dni, 11 i 12 stycznia, na scenie Teatru Miejskiego w Jaworze podczas XX edycji Konkursu Kolędniczego „Jaworskie Gody” zaprezentowało się około 400-stu wykonawców spośród dzieci i młodzieży. Młodzi artyści wystąpili w przedstawieniach wokalno-instrumentalnych oraz w widowiskach jasełkowych.

Jaworskie Gody - Konkurs kolęd i widowisk jasełkowych

2016-09-29 14:33:09, dodał: małgosia
Kultywowanie tradycji związanych z Bożym Narodzeniem poprzez formę teatralną jak również wokalno-instrumentalną cieszy się u nas rokrocznie dużym powodzeniem. W tym roku w Jaworskich Godach wzięło udział ponad 500 uczestników.

koncert Zbigniewa Wodeckiego

2016-09-28 15:21:05, dodał: małgosia
To był czas na spotkanie z wielkim artystą i osobowością, jak również czas na wspólne śpiewanie największych przebojów artysty. Zbigniew Wodecki urzekł jaworską publiczność.

WOŚP 2016

2016-09-28 14:47:37, dodał: małgosia
26.265,91 zł, waluta zagraniczna oraz precjoza to efekt pracy organizatorów, hojności mieszkańców, pomocy wolontariuszy i wsparcia jaworskich organizacji oraz sponsorów, którzy zaangażowali się w 24. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zorganizowany pod hasłem "Mierzymy wysoko."

Teatroman

2016-09-27 12:07:32, dodał: małgosia
Grudzień 2015 w Jaworskim Ośrodku Kultury upłynął pod znakiem teatru. W ramach Teatromana odbyły się m.in. warsztaty prowadzone prze p. Jacka Grondowego, aktora Jeleniogórskiego Teatru im. Cypriana Kamila Norwida.

WOŚP 2015

2016-09-27 11:39:50, dodał: małgosia
"Dla podtrzymania wysokich standardów leczenia dzieci na oddziałach pediatrycznych i onkologicznych oraz dla godnej opieki medycznej seniorów" - tak brzmiało hasło XXIII edycji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, która zagrała 11 stycznia w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa w Jaworze, dziale Jaworskiego Ośrodka Kultury oraz w Teatrze Miejskim.

Mikołajki

2016-09-26 15:25:21, dodał: małgosia
Co prawda Mikołaj nie dostał się do teatru przez komin, ale i tak sprawił wiele radości dziecięcej publiczności, która licznie zgromadziła się, by uczcić Dzień św. Mikołaja.

Kabaret Nowaki

2016-09-26 11:04:02, dodał: małgosia
27 listopada o godz. 18.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze publiczność przybyła na kolejny występ komediowy z cyklu Kabareton. Tym razem na deskach teatru wystąpił kabaret NOWAKI.

koncert zespołu SKUBAS

2016-09-26 09:55:37, dodał: małgosia
Zagrał koncerty na wszystkich znaczących polskich festiwalach. Otrzymał nominację do Fryderyków 2013 i 2014 w kategoriach „Debiut Roku”, „Płyta Roku” oraz „Utwór Roku” za single Linoskoczek i Nie mam dla Ciebie miłości. 15.11.2015 r. był także i u nas.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019