Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Mikołajki

2016-09-26 15:25:21, dodał: małgosia
Co prawda Mikołaj nie dostał się do teatru przez komin, ale i tak sprawił wiele radości dziecięcej publiczności, która licznie zgromadziła się, by uczcić Dzień św. Mikołaja.

Kabaret Nowaki

2016-09-26 11:04:02, dodał: małgosia
27 listopada o godz. 18.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze publiczność przybyła na kolejny występ komediowy z cyklu Kabareton. Tym razem na deskach teatru wystąpił kabaret NOWAKI.

koncert zespołu SKUBAS

2016-09-26 09:55:37, dodał: małgosia
Zagrał koncerty na wszystkich znaczących polskich festiwalach. Otrzymał nominację do Fryderyków 2013 i 2014 w kategoriach „Debiut Roku”, „Płyta Roku” oraz „Utwór Roku” za single Linoskoczek i Nie mam dla Ciebie miłości. 15.11.2015 r. był także i u nas.

Obchody Dnia Niepodległości i Święta Patrona

2016-09-26 09:45:04, dodał: małgosia
11 listopada 2015 r. odbyły się obchody 97. rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości. W tym dniu również w naszym mieście obchodzony jest Dzień Św. Marcina – patrona naszego miasta.

WROSTJA

2016-09-23 14:10:36, dodał: małgosia
Wrocławskie Spotkania Teatrów Jednego Aktora na Dzień Seniora.

Dyktando

2016-09-23 12:21:04, dodał: małgosia
Po raz szósty smaczki ortograficzne zostały zaserwowane podczas kolejnej edycji Jaworskiego Dyktanda. Tym razem tekst naszpikowany był bogatym menu zawierającym m.in. bażanta pieczonego w brytfannie, risotto z szafranem czy też sałatę ze szczeżui z żętycą i serem brie.

Konkurs Piosenki Obcojęzycznej

2016-09-23 09:18:17, dodał: małgosia
"Wejść na estradę i zostać, cała reszta to rzecz prosta" stwierdza Jerzy Stuhr w kultowej piosence "Śpiewać każdy może". Liczba uczestników kolejnej edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej pokazuje, że nawet występ w języku obcym młodym ludziom jest nieobcy, a już na pewno niestraszny.

Występ Kabaretu Smile

2016-09-22 14:56:46, dodał: małgosia
17 października gościliśmy kabaret Smile, który jak zwykle dostarczył widzom sporą dawkę humoru. W ramach reminescencji zapraszamy na przegląd fotografii w galerii.

Jaworska Gala Kresowa

2016-09-22 12:59:55, dodał: małgosia
15 października 2015 r. widzowie zgromadzeni w Jaworskim Teatrze Miejskim mieli okazję zapoznać się z dorobkiem artystycznym kultury kresowej podczas XVI Jaworskiej Gali Kresowej.

Mąż mojej żony

2016-09-22 12:33:45, dodał: małgosia
Przedstawienie teatralne pt. "Mąż mojej żony" zgromadziło w środowy wieczór komplet widzów, którzy przyjęli widowisko z dużym entuzjazmem.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019