Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

70. Rocznica "Powrotu Jawora do Macierzy"

2015-02-16 09:28:39, dodał: Ewelina
Dokładnie 70 lat temu, 12 lutego 1945 r., wojska radzieckie wkroczyły do Jawora, wyzwalając miasto z rąk niemieckich okupantów. Od tamtej pory dzień ten świętowany jest pod hasłem „Powrotu Jawora do Macierzy”.

Spektakl dla dzieci "Królewski wróbel"

2015-02-10 08:56:29, dodał: Ewelina
Adaptację starej, japońskiej baśni pt. „Królewski wróbel” 18 stycznia w jaworski teatrze obejrzeli najmłodsi widzowie.

Ferie zimowe 2015 - Klub Art. - Kadia

2015-02-04 14:34:52, dodał: Ewelina
Ferie w Klubie Art. - Kadia, od 26 do 30 stycznia 2015r., odbyły się pod hasłem „USZYTE NA MIARĘ CZYLI GAŁGANKOWE ZABAWY”.

Występ Krzysztofa Krawczyka z zespołem

2015-01-28 09:25:22, dodał: Ewelina
25 stycznia gościliśmy w jaworskim teatrze Krzysztofa Krawczyka z zespołem. Podczas koncertu publiczność usłyszała swoje ulubione przeboje, które były przeplatane anegdotami.

23. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

2015-01-19 11:20:29, dodał: Ewelina
"Dla podtrzymania wysokich standardów leczenia dzieci na oddziałach pediatrycznych i onkologicznych oraz dla godnej opieki medycznej seniorów" - tak brzmiało hasło 23. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

XVII Powiatowy Konkurs Kolędniczy "Jaworskie Gody"

2015-01-19 09:45:30, dodał: Ewelina
15 i 16 stycznia w jaworskim teatrze odbyły się prezentacje jasełkowe i muzyczne, w których udział wzięły dzieci i młodzież z powiatu jaworskiego.

Wigilia Miejska

2015-01-19 09:40:14, dodał: Ewelina
Wigilia Miejska na jaworskim rynku jest spotkaniem dla mieszkańców miasta, które kultywuje tradycje bożonarodzeniowe, m. in. dzielenie się opłatkiem, wspólne kolędowanie.

Mikołajkowy Turniej Szachowy

2014-12-15 11:28:56, dodał: Ewelina
Turniej zorganizowany został w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa 13 grudnia 2014r.

Spektakl świąteczny "Jak Mikołaj urwał się z choinki"

2014-12-07 17:30:25, dodał: Ewelina
Mali widzowie w towarzystwie swoich rodziców obejrzeli zabawne i dynamiczne przedstawienie o pomocnikach Świętego Mikołaja, które musiały wykonać misję specjalną - przypomnieć Mikołajowi, który spadł na Ziemię i wszystko zapomniał, kim jest i czym się zajmuje. Wizyta Świętego Mikołaja w jaworskim teatrze dostarczyła wszystkim dzieciom wiele radości.

Jaworskie Biesiady Literackie

2014-11-24 13:38:43, dodał: Ewelina
Tegoroczny program Jaworskich Biesiad Literackich obejmował twórczość Oskara Kolberga (1814-1890) w ramach obchodów uczczenia jego dorobku.
Jaworski Ośrodek Kultury 2019