Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Spektakl świąteczny "Jak Mikołaj urwał się z choinki"

2014-12-07 17:30:25, dodał: Ewelina
Mali widzowie w towarzystwie swoich rodziców obejrzeli zabawne i dynamiczne przedstawienie o pomocnikach Świętego Mikołaja, które musiały wykonać misję specjalną - przypomnieć Mikołajowi, który spadł na Ziemię i wszystko zapomniał, kim jest i czym się zajmuje. Wizyta Świętego Mikołaja w jaworskim teatrze dostarczyła wszystkim dzieciom wiele radości.

Jaworskie Biesiady Literackie

2014-11-24 13:38:43, dodał: Ewelina
Tegoroczny program Jaworskich Biesiad Literackich obejmował twórczość Oskara Kolberga (1814-1890) w ramach obchodów uczczenia jego dorobku.

Święto Niepodległości i Dzień Św. Marcina

2014-11-12 10:35:01, dodał: Ewelina
11 listopada obchodzimy Narodowe Święto Niepodległości oraz Patrona Miasta Jawora Św. Marcina.

Spektakl dla dzieci "Pączkowe drzewo"

2014-11-12 10:04:02, dodał: Ewelina
Spektakl "Pączkowe drzewo" powstał na podstawie książki Stefana Brzozowskiego, która jest lekturą pomocną w przedszkolach i klasach nauczania początkowego. Bohaterami spektaklu była Tonia i Kajtek.

Koncert zespołu "Czesław Śpiewa"

2014-10-24 11:01:42, dodał: Ewelina
Jaworski Ośrodek Kultury został ujęty w jesiennej trasie Zespołu Czesław Śpiewa, promującej najnowszą płytę „Księga Emigrantów. Tom I”.

WROSTJA 2014

2014-10-22 14:11:21, dodał: Ewelina
Uczniowie jaworskich szkół ponadgimnazjalnych i mieszkańcy miasta 22 października wzięli udział w 15. Prezentacji Monodramów na Dolnym Śląsku, która odbywa się co roku w ramach Wrocławskich Spotkań Teatru Jednego Aktora.

Spektakl dla dzieci "LE FILO FABLE"

2014-10-14 09:52:32, dodał: Ewelina
Spektakl odbył się w ramach programu TEATR POLSKA.

Występ Kabaretu HRABI

2014-10-06 14:53:01, dodał: Paweł Opaliński
5 października na deskach jaworskiego teatru po raz kolejny swój występ dała formacja kabaretowa HRABI z programem "Tak, że o."

Spotkanie pt. "Opowieści Papieskiego Gołębia"

2014-09-26 14:29:37, dodał: Ewelina
Spotkanie autorskie klas 2 i 3 ze Szkoły Podstawowej nr 1 i 5 z p. Ewą Stadtmuller miało miejsce 26 września w Foyer Teatru Miejskiego w ramach V Krajowej Konferencji - Samorządy RP dla Jana Pawła II.

Spektakl WAŁBRZYCH UTOPIA 2.039

2014-09-19 08:34:45, dodał: Ewelina
Spektakl odbył się w ramach programu TEATR POLSKA.
Jaworski Ośrodek Kultury 2020