Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Niemy Kelner

2019-07-19 16:30:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Kompania Teatralna zaprasza Państwa do pokoju w dziwnym hotelu z dwoma co najmniej dziwnymi gangsterami, gdy na zewnątrz zaczai się świat w postaci tajemniczego „dyspozytora”. Jakże eksploatowany obecnie, zapowiadany już dawno przez Orwella, wszechobecny Wielki Brat.
Para typów podejrzanego autoramentu to intrygujący motyw zarówno filmowy jak i literacki. U Becketta: Vladimir i Estragon, u Quentina Tarantino?

Parada na Święto Chleba i Piernika

2019-07-19 09:18:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
I w tym roku Święto Chleba i Piernika w Jaworze rozpocznie się od uroczystej Parady.

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do zapoznania się z regulaminem Parady, która w tym roku jest pn. Bliżej natury. Karty zgłoszenia można przynosić osobiście do Jaworskiego Ośrodka Kultury lub wysłać na adres e-mail: imprezy@jok.jawor.pl.

Regulamin i karta zgłoszenia

Przygody Świnek

2019-07-15 18:11:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Żartobliwa, lecz i pouczająca historia o trzech małych świnkach, które w rozmaity sposób próbowały zdać egzamin z samodzielności. Wspólne realizowanie przedstawienia angażuje wszystkie dzieci, które stają się współtwórcami spektaklu. Główne bohaterki – uśmiechnięte i zaradne rozweselają nawet najsmutniejszych widzów, pozostawiając miłe wspomnienia, a barwna scenografia cieszy oko widza i pobudza wyobraźnię.

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Wakacje z JOKUS-iem

2019-06-23 12:47:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Smok JOKuś zaprasza wszystkich milusińskich na niesamowite wakacje z Jaworskim Ośrodkiem Kultury.

Wśród licznych atrakcji każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie, gdyż przygotowano różnorodne zajęcia, gry, warsztaty, plenerowe spektakle w wykonaniu Studia Teatralnego KRAK-ART oraz Teatru Rozrywki Trójkąt.

Andrzej Poniedzielski

2019-05-29 21:00:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy do Teatru na występ znanego i lubianego artysty Andrzeja Poniedzielskiego. W programie inteligentna satyra, humor, piosenki w tematyce KOBIETA - MĘŻCZYZNA.

Andrzej Poniedzielski - satyryk, humorysta, poeta, aktor, autor tekstów piosenek min. dla Grzegorza Turnaua, Edyty Geppert, Seweryna Krajewskiego. Mistrz Mowy Polskiej, Ambasador Polszczyzny.

13 września o godzinie 18.00
Bilety w cenie 65,00 zł

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

Kabaret Paranienormalni

2019-02-20 09:54:19, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kabaret Paranienormalni - zaprezentują paranienormalny humor w skeczach z nowego programu VIP Tour

Artystów zobaczymy m.in.: w skeczu „Kino” - komedii pomyłek prezentującej iście czeski humor, czy fenomenalnym „Porsche”, gdzie z poczuciem dumy klasycznego Janusza, zmierzy się sprzedawca samochodów luksusowych. Nie zabraknie także scenek z życia codziennego czy krzywego zwierciadła dla relacji damsko-męskich.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019