Regulamin rezerwacji biletów

§ 1

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) informujemy, że: Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury z siedzibą Rynek 5, 59-400 Jawor. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu realizacji omawianej usługi. Udostępnienie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe.

§ 2

  1. Rezerwacji biletu on-line można dokonać najpóźniej na 7 dni przed planowaną datą rozpoczęcia wybranej imprezy.
  2. Po prawidłowo dokonanej rezerwacji i zatwierdzeniu jej zostanie wysłana wiadomość na podany adres e-mail z informacją o zarezerwowanych miejscach oraz o konieczności zapłaty za zarezerwowane bilety.
  3. Warunkiem otrzymania biletu jest dokonanie płatności na konto Jaworskiego Ośrodka Kultury w terminie 3 dni od momentu dokonania rezerwacji. Pieniądze muszą wpłynąć na konto JOK do godziny 15.00 trzeciego dnia od momentu dokonania rezerwacji.
  4. Jaworski Ośrodek Kultury nie odpowiada za opóźnienia w przekazywaniu pieniędzy przez banki.
  5. Jaworski Ośrodek Kultury niezwłocznie po otrzymaniu płatności powiadomi drogą e-mail o dopełnieniu wszelkich formalności i możliwości odbioru biletu.
  6. W przypadku nie otrzymania płatności w wyznaczonym terminie rezerwacja jest automatycznie kasowana a miejsca rezerwowane są ponownie ogólnodostępne.
  7. Bilety odbierać można w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury w godzinach pracy (od poniedziałku do piątku w godzinach 07.30 – 15.30) lub przed imprezą na którą dokonano rezerwacji

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

7. edycja Konkursu Piosenki Obcojęzycznej o zasięgu powiatowym już wkrótce!

2018-09-21 09:28:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 7. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 22.10.2018 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim.
Konkurs podzielony jest na 2 kategorie wiekowe (10-13 lat i 14-19 lat), a udział w nim mogą brać soliści lub zespoły. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 15.10.2018 r.

Kabaret Czesuaf

2018-09-12 11:49:15, dodał: Konstancja, kategoria: teatr
czesuaf
Kabaret Czesuaf od 2002 r. rozśmiesza widzów w całej Polsce. Przez ten czas grupa stworzyła kilkanaście autorskich programów komediowych, zdobyła nagrody na największych festiwalach kabaretowych i wystąpiła w najważniejszych realizacjach telewizyjnych. Najbardziej rozpoznawalne skecze kabaretu to m.in. „Mowa Nienawiści”, „Schronisko” i „The Ponic”. Najnowszy program kabaretu nosi tytuł „Rewizyta” i można go zobaczyć na żywo na scenach całej Polski.

Moralność Pani Dulskiej - spektakl charytatywny

2018-09-10 09:49:56, dodał: Konstancja, kategoria: teatr
Teatr w Walizce to grupa miłośników teatru z Jawora, którzy postanowili zrobić coś wspólnie dla Jaworzan i przygotowali swoją pierwszą sztukę teatralną pt. "Moralność Pani Dulskiej" wg Gabrieli Zapolskiej.

Występują: Danuta Brdak, Maja Szatkowska, Grażyna Gajda, Blanka Wdowiak, Honorata Rudnicka, Joanna Sałek, Maria Karolak, Klaudia Gierczyk, Jakub Jaskórzyński, Maciej Pawlinow
Reżyseria: Jacek Grondowy
Oprawa muzyczna: Mirosław Wdowiak
Kostiumy: Maria Karolak

Jaworska Oferta Kulturalna

2018-09-06 09:05:56, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy do zapoznania się z Jaworską Oferta Kulturalna na miesiąc wrzesień

DON GIOVANNI SELECTION

2018-09-06 08:47:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Nowy, autorski projekt grupy operowej Sonori Ensemble i tria stroikowego Reed Connection. Legendarna opera Don Giovanni wyreżyserowana według współczesnej koncepcji i podana niemal jak zestaw wykwintnych czekoladek – najpiękniejsze arie, duety, sceny i finały, rozmaite smaki muzyczne, barwne i zróżnicowane postacie, wartka akcja i nieustanne zmiany emocji i nastrojów – czyli historia o najsłynniejszym uwodzicielu Don Juanie i jego perypetiach ujęta w formę semiscenicznego koncertu.

Mariusz Kalaga

2018-09-03 18:31:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy na koncert Mariusza Kalagi w dniu 2 października, godz. 17.00. Bilety do nabycia w Teatrze Miejskim - 50,00 zł (miejsca nienumerowane)

Mariusz KALAGA

- muzyk, piosenkarz, wykonawca estradowy
- zodiakalny „strzelec”, urodzony i zamieszkały w Dąbrowie Górniczej,
- absolwent Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, Akademii Pedagogicznej w Krakowie oraz Akademii Ekonomicznej w Katowicach – Menadżer Kultury (studia podyplomowe) oraz Wyższej Szkoły Biznesu (studia podyplomow

Gala Operetkowa

2018-08-20 21:26:02, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Koncert GALA OPERETKOWA odbywa się w całej Polsce oraz Europie i dotarła również do naszego pięknego miasta. Za sprawą wspaniałych artystów przeniosą się Państwo do cudownego i wyjątkowego świata Operetki i Musicalu, pełnego miłości, czułości, wzruszeń, namiętności, gorących pocałunków... Usłyszycie Państwo najpiękniejsze i najznakomitsze melodie muzycznego króla walca Johanna Straussa jak również Emmericha Kalmana, Franza Lehara, Paula Abrahama.

Tymon Tymański gra The Beatles

2018-06-13 15:35:32, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Tymon Tymański od najmłodszych lat związany był z muzyką. Około 12 roku życia założył swój pierwszy zespół The Howling Dogs. W liceum prowadził nowofalową grupę Sni Sredstvom Za Uklanianie, która w 1988 roku przekształciła się w jazzowy kwintet Miłość z Tymonem Tymańskim na kontrabasie, Leszkiem Możdżerem na fortepianie, Mikołajem Trzaską i Maćkiem Sikałą na saksofonach oraz Jackiem Olterem na perkusji. Projekt okazał się najciekawszym jazzowym zjawiskiem polskiej sceny lat 90-tych.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2018