Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

XXII Jaworskie Gody

2019-11-14 11:31:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w XXII edycji powiatowego Konkursu Kolędniczego „Jaworskie Gody”.

Odbędzie się on w dniach 20-21.01.2020 r. W konkursie mogą wziąć udział soliści, duety, chóry, dziecięce i młodzieżowe zespoły z przedszkoli, szkół podstawowych i ponadgimnazjalnych, domów kultury, parafii. Na zgłoszenia czekamy do 31.12.2019 r.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i wypełnienie kart zgłoszeń.

Kartka Bożonarodzeniowa

2019-11-06 20:39:06, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci do udziału w konkursie plastycznym na stworzenie Kartki Bożonarodzeniowej dla Gminy Jawor.

W konkursie mogą wziąć udział dzieci przedszkolne oraz szkolne.

Każdy uczestnik może zgłosić maksymalnie jedną pracę, wykonaną dowolną płaską techniką. Wykonane prace powinny być niepowtarzalne i oryginalne. Wskazane są elementy regionalne, związane z tradycją Świąt Bożego Narodzenia i elementami charakterystycznymi dla naszego miasta.

Anielskie Anioły

2019-11-06 20:23:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w konkursie plastycznym pt. "Anielskie Anioły".

Konkurs adresowany jest do wszystkich mieszkańców Jawora, a podzielony jest na kategorie wiekowe: dzieci przedszkolne, dzieci szkolne (7-15 lat), młodzież i dorośli (16+). Prace, wykonane dowolną techniką, w formie przestrzennej, można dostarczać do siedziby JOK do dnia 06.12.2019r.

Regulamin

Mikołajki

2019-11-06 07:49:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci wraz z rodzicami na Mikołajki z Jaworskim Ośrodkiem Kultury - 6 grudnia 2019 r. o godzinie 17:00 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy po odbiór darmowych wejściówek. Ilość miejsc jest ograniczona. Po odbiór można zgłosić się do Jaworskiego Ośrodka Kultury lub ECMEN od 12 listopada br.

XXV edycja Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK

2019-11-04 12:23:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do wzięcia udziału w XXV edycji Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK.
Konkurs ma charakter wieloetapowy i podzielony jest na grupy wiekowe:
a) młodsi – klasy IV, V, VI – uczniowie szkół podstawowych,
b) starsi – klasy VII, VIII szkoły podstawowej.

Eliminacje Konkursu odbędą się w Teatrze Miejskim w Jaworze:

27.02.2020 r. – etap miejski w Jaworze godz. 9:00
Termin nadesłania kart zgłoszeń do 25.02.2020 r.

KATARZYNKI

2019-10-28 17:06:36, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jak nie Andrzejki to... KATARZYNKI
Zapraszamy w sobotę 23 listopada do ECMEN na Zabawę Katarzynki 2019.
Fantastyczna zabawa i wyśmienite menu.
Start godzina 20,00, wstęp 70,00 zł od osoby
Rezerwacja biletów pod numerem 605 835 292

INNA BAJKA

2019-10-28 16:35:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Wszyscy, od najwcześniejszych lat życia, znają treść baśni o Czerwonym Kapturku oraz Jasiu i Małgosi. Na kanwie tych dwóch tytułów powstała fabuła “Innej Bajki”, jednak jej treścią jest zupełnie co innego. Dwie pary aktorów realizujących przedstawienie, dążą do opowiedzenia dwóch historii naraz w tym samym czasie, co powoduje bardzo zabawne kolizje sytuacji i emocji.

JAWORSKIE DYKTANDO

2019-10-24 15:13:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w jubileuszowej X edycji Jaworskiego Dyktanda o Pióro Burmistrza Jawora, które odbędzie się 27 listopada 2019 r. (środa) o godz. 16.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Ze Straussem przez Wiedeń

2019-10-18 16:28:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce na scenie Teatru Miejskiego w Jaworze! Nie może tam Państwa zabraknąć!

KONCERT WIEDEŃSKI

2019-10-18 11:38:49, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Podczas gali usłyszą Państwo obdarzonych wspaniałymi głosami, fantastycznych solistów operowych. Towarzyszyć im będą wybitni, polscy kameraliści młodego pokolenia, występujący na co dzień z najlepszymi orkiestrami i dyrygentami w Polsce i Europie. Tej gali nie można przegapić, na scenie pojawią się laureaci międzynarodowych konkursów muzycznych, wirtuozi skrzypiec, fortepianu, wspaniali soliści polskiej estrady.

poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019