Regulamin rezerwacji biletów

§ 1

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) informujemy, że: Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury z siedzibą Rynek 5, 59-400 Jawor. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu realizacji omawianej usługi. Udostępnienie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe.

§ 2

  1. Rezerwacji biletu on-line można dokonać najpóźniej na 7 dni przed planowaną datą rozpoczęcia wybranej imprezy.
  2. Po prawidłowo dokonanej rezerwacji i zatwierdzeniu jej zostanie wysłana wiadomość na podany adres e-mail z informacją o zarezerwowanych miejscach oraz o konieczności zapłaty za zarezerwowane bilety.
  3. Warunkiem otrzymania biletu jest dokonanie płatności na konto Jaworskiego Ośrodka Kultury w terminie 3 dni od momentu dokonania rezerwacji. Pieniądze muszą wpłynąć na konto JOK do godziny 15.00 trzeciego dnia od momentu dokonania rezerwacji.
  4. Jaworski Ośrodek Kultury nie odpowiada za opóźnienia w przekazywaniu pieniędzy przez banki.
  5. Jaworski Ośrodek Kultury niezwłocznie po otrzymaniu płatności powiadomi drogą e-mail o dopełnieniu wszelkich formalności i możliwości odbioru biletu.
  6. W przypadku nie otrzymania płatności w wyznaczonym terminie rezerwacja jest automatycznie kasowana a miejsca rezerwowane są ponownie ogólnodostępne.
  7. Bilety odbierać można w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury w godzinach pracy (od poniedziałku do piątku w godzinach 07.30 – 15.30) lub przed imprezą na którą dokonano rezerwacji

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Konkurs "Dyniowe Zwierzaki Cudaki"

2017-09-21 13:28:13, dodał: Asia, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie plastycznym "Dyniowe Zwierzaki Cudaki"
Prace należy składać do 31 października 2017r. w Teatrze Miejskim w Jaworze.
Ogłoszenie wyników odbędzie się do 7 listopada 2017r.
Regulamin konkursu.

Festiwal Filmowy WATCH DOCS

2017-09-15 14:11:35, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Już 27 września br. w Jaworze po raz kolejny zagości Objazdowy Festiwal Filmowy Watch Docs Prawa Człowieka w Filmie. Przedstawiamy program imprezy!

"Wspomnień czar. Przeboje lat 50/60 tych"

2017-09-14 10:25:57, dodał: Asia, kategoria: teatr
plakat
Zapraszamy na koncert pt. "Wspomnień Czar. Przeboje lat 50/60 tych" w wykonaniu Chóru Albertówka, który odbędzie się w dniu 28 września 2017 r. w Teatrze Miejskim o godzinie 17.00. Wstęp wolny!

Spektakl dla dzieci "Wilk, koza i koźlęta"

2017-09-11 14:40:19, dodał: Asia, kategoria: teatr
Wilk, Koza i Koźlęta, spektakl na podstawie baśni Braci Grimm w humorystycznej wersji w której wilk, stary bluesman, cierpi na przewlekły katar. Ta przykra dolegliwość sprawia, że nie potrafi wyczuć zdobyczy a co za tym idzie - jest pierońsko głodny.

Koncert tenorów GRANDE AMORE LEONVOCI

2017-09-06 09:40:46, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Zapraszamy serdecznie na Galę Koncertową GRANDE AMORE, podczas której czterech utalentowanych młodych muzyków wykona w asyście Orkiestry Filharmonii Tarnopolskiej największe światowe przeboje arii operowych i musicalowych oraz najpiękniejsze utwory Andrea Bocelli i grupy Il Divo.

Koncert zespołu "Stare Dobre Małżeństwo"

2017-08-31 12:37:08, dodał: Asia, kategoria: teatr
sdm
Serdecznie zapraszamy na koncert zespołu Stare Dobre Małżeństwo, który odbędzie się 1 października o godzinie 18:00, w Teatrze Miejskim w Jaworze. Bilety dostępne poprzez stronę internetową www.kupbilecik.pl oraz w kasie JOK od 04.09.2017 r. Cena: 55 zł

Wyniki Miss i Mistera Ziemi jaworskiej 2017

2017-08-26 19:47:47, dodał: Iwona, kategoria: teatr
PROTOKÓŁ
z obrad Jury konkursu na „Miss i Mistera Ziemi Jaworskiej 2017”, które odbyły się dnia 25.08.2017 w Jaworze podczas Święta Chleba i Piernika 2017.

Parada podczas Święta Chleba i Piernika - kolejność

2017-08-22 10:37:53, dodał: Iwona, kategoria: teatr
PARADA CHLEBA PT. 25.08. 17.00 START, zbiórka 16:40 Rynek 5

1. Aktor z Akademii Młodego Aktora z flagą Święta Chleba i Piernika
2. CHLEBEK MASKOTKA - wolontariusz
3. Szczudlarze 3 os. piekarze Avatar
4. Kłos &Dąbrowski Bid Band
5. POMARAŃCZ Przedszkola
NR 4
NR 2
6. NIEBIESKI UM – Burmistrz Miasta + goście, dalej piekarze
7. BRĄZOWY Piekarze z gadżetami na patyczkach
8. BORDO Uniwersytet III wieku
9. RÓŻOWY Klub Baby Mama
10. ZIELONY BERDYCZÓW
11. SZARY Albertówka
12. FIOLET Chrośli

Kapu-ścianka - Nowy Projekt Jaworskiego Ośrodka Kultury

2017-06-07 13:12:23, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
kapuscianka
Miło nam poinformować, że jako nieliczni zostaliśmy wytypowani do realizacji zgłoszonego przez nas projektu pn. "Kapu-ścianka". Projekt realizowany jest w ramach programu dotacyjnego Narodowego Centrum Kultury Kultura – Interwencje 2017.

Zespół pieśni i tańca "Jaworowi Ludzie" - Nabór przedłużony

2017-04-19 08:19:57, dodał: Łukasz, kategoria: ecmen
Pragniesz występować na scenie tańczyć, zwiedzać świat, zdobywać nowe znajomości?
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2017