Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Dziecięcy Festiwal Piosenki i Tańca "Słoneczny Uśmiech"

2019-05-15 20:15:16, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Już po raz 21. z okazji Dnia Dziecka 31 maja br. na Rynku w Jaworze odbędzie się Dziecięcy Festiwal Piosenki i Tańca "Słoneczny Uśmiech". W konkursie piosenki i tańca wezmą udział dzieci w kategoriach wiekowych: przedszkola i klasy I-III szkół podstawowych.
Tradycyjnie już, wydarzenie rozpocznie się kolorową paradą wokół Rynku, a dla zwycięzców w konkursie przewidziane są atrakcyjne nagrody.

Wybory Miss i Mistera Ziemi Jaworskiej 2019

2019-04-11 19:36:30, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W zeszłym roku piękni i młodzi pokazali się w strojach sportowych, folk i wieczorowych. Miss Ziemi Jaworskiej 2018 została kandydatka Wiktoria Wasilewska, a tytuł Mistera Ziemi Jaworskiej 2018 zdobył kandydat Wiktor Dymitrak. Tytuł I Wicemiss Ziemi Jaworskiej – Emilia Czerniawska, która również uzyskała tytuł Miss Foto Ziemi Jaworskiej 2018. I Wicemisterem – Szymon Micek. Daria Ćwiek zdobyła tytuł II Wicemiss, a II Wicemisterem – Jakub Jaskórzyński.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

Kabaret Paranienormalni

2019-02-20 09:54:19, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kabaret Paranienormalni - zaprezentują paranienormalny humor w skeczach z nowego programu VIP Tour

Artystów zobaczymy m.in.: w skeczu „Kino” - komedii pomyłek prezentującej iście czeski humor, czy fenomenalnym „Porsche”, gdzie z poczuciem dumy klasycznego Janusza, zmierzy się sprzedawca samochodów luksusowych. Nie zabraknie także scenek z życia codziennego czy krzywego zwierciadła dla relacji damsko-męskich.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019