Regulamin rezerwacji biletów

§ 1

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) informujemy, że: Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury z siedzibą Rynek 5, 59-400 Jawor. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu realizacji omawianej usługi. Udostępnienie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe.

§ 2

  1. Rezerwacji biletu on-line można dokonać najpóźniej na 7 dni przed planowaną datą rozpoczęcia wybranej imprezy.
  2. Po prawidłowo dokonanej rezerwacji i zatwierdzeniu jej zostanie wysłana wiadomość na podany adres e-mail z informacją o zarezerwowanych miejscach oraz o konieczności zapłaty za zarezerwowane bilety.
  3. Warunkiem otrzymania biletu jest dokonanie płatności na konto Jaworskiego Ośrodka Kultury w terminie 3 dni od momentu dokonania rezerwacji. Pieniądze muszą wpłynąć na konto JOK do godziny 15.00 trzeciego dnia od momentu dokonania rezerwacji.
  4. Jaworski Ośrodek Kultury nie odpowiada za opóźnienia w przekazywaniu pieniędzy przez banki.
  5. Jaworski Ośrodek Kultury niezwłocznie po otrzymaniu płatności powiadomi drogą e-mail o dopełnieniu wszelkich formalności i możliwości odbioru biletu.
  6. W przypadku nie otrzymania płatności w wyznaczonym terminie rezerwacja jest automatycznie kasowana a miejsca rezerwowane są ponownie ogólnodostępne.
  7. Bilety odbierać można w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury w godzinach pracy (od poniedziałku do piątku w godzinach 07.30 – 15.30) lub przed imprezą na którą dokonano rezerwacji

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Spektakl mikołajkowy dla dzieci

2017-11-17 12:54:12, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Wszystkie dzieci na całym świecie czekają z niecierpliwością na Świętego Mikołaja, który co roku o tej samej porze obdarowuje najgrzeczniejszych wspaniałymi prezentami.

Serdecznie zapraszamy na mikołajkowe przedstawienie pt. "Halo! halo! Mikołaju!" w wykonaniu aktorów agencji artystycznej theART z Katowic. Spektakl odbędzie się 3 grudnia, o godzinie 16:00, w Teatrze Miejskim.

Mikołajkowy Turniej Szachowy

2017-11-15 11:47:15, dodał: Weronika , kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych z powiatu jaworskiego do udziału w IV Mikołajkowym Turnieju Szachowym. Odbędzie się on 9 grudnia 2017 r., o godzinie 11:00, w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa.

Koncert Chilli Crew

2017-11-14 09:15:28, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Już 26 listopada, o godzinie 18:00, w Teatrze Miejskim, odbędzie się koncert zespół Chilli Crew! Koncert promuje nowy krążek zespołu pod tytułem "a Ty". Bilety do nabycia na naszej stronie internetowej oraz w kasie JOK - 20 zł przedsprzedaż, 30 zł w dniu koncertu

UWAGA! Miejsca na koncercie są nienumerowane, o miejscu decyduje termin przybycia.

Konkurs plastyczny na kartkę bożonarodzeniową

2017-11-08 12:43:56, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Zapraszamy dzieci do udziału w konkursie plastycznym na projekt kartki bożonarodzeniowej.

Jaworskie Gody

2017-11-02 13:45:38, dodał: Iwona, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury serdecznie zaprasza na XX edycję Konkursu Kolędniczego " Jaworskie Gody". W konkursie mogą wziąć udział soliści, duety, chóry, dziecięce i młodzieżowe zespoły z przedszkoli, szkół podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, domów kultury, parafii.

3. Jaworski Kiermasz Bożonarodzeniowy

2017-11-02 13:31:19, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy Państwa do zaprezentowania się podczas Kiermaszu Bożonarodzeniowego, który odbędzie się w dniach 14–17 grudnia 2017 r. na Rynku Miejskim w Jaworze.

Konkurs plastyczny "Anielskie Anioły"

2017-10-31 14:58:20, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w VI edycji konkursu plastycznego pn. "Anielskie Anioły".

Trzy Razy Łóżko - spektakl

2017-10-26 11:30:46, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
3xlozko
On i Ona, mąż i żona w alkowie. Trzy potyczki, trzy ważne rozmowy, trzy przełomowe momenty w życiu pewnej pary. A wszystko pod jedną kołdrą.

Już 24 listopada, o godzinie 19:00, w Teatrze Miejskim w Jaworze!

VIII Jaworskie Dyktando

2017-10-24 15:26:12, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w VIII Jaworskim Dyktandzie o Pióro Burmistrza Jawora, które odbędzie się 23 listopada 2017 r. o godz. 16.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Andrzejki w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa

2017-10-23 13:54:29, dodał: Konstancja, kategoria: ecmen
party
Już 24.11.2017 r. (piątek) w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa odbędzie się Zabawa Andrzejkowa z muzyką DJ w rytmach lat 80. Ponadto zostaną zaserwowane zimne przystawki oraz ciepła kolacja.
Bilet: 80 zł za osobę.
Zapraszamy do rezerwacji stolików pod nr:
76 870 33 26 | 76 870 71 41 | 605 835 292
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2017