Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Wyniki konkursu "Ziemia-mój dom"

2021-04-22 09:49:56, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z przyjemnością i ogromną satysfakcją ogłaszamy wyniki konkursu plastycznego „Ziemia-mój dom".

"Mąż zmarł, ale już mu lepiej" - spektakl

2021-04-21 12:26:08, dodał: Joanna, kategoria: teatr
"Mąż zmarł, ale już mu lepiej" - spektakl teatralny w wykonaniu młodych aktorów z jaworskiej grupy. Zapraszamy 28 maja i 11 czerwca 2021 na godzinę 20:00 do Teatru Miejskiego.

MOJA FLAGA

2021-04-15 18:17:25, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniu 2 maja obchodzimy Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej. Jest to święto stosunkowo młode, dlatego przygotowaliśmy konkurs plastyczny, aby od najmłodszych lat uświadomić ważność barw narodowych. Konkurs adresowany jest do dzieci przedszkolnych oraz uczniów klas 1-3, klasy 4-8. Na każdej pracy koniecznie musi się znaleźć polska flaga państwowa lub biało-czerwony motyw (prace bez flagi nie będą oceniane). Dowolna technika wykonania prac: np. rysunek, grafika, malarstwo, haft.

REGULAMIN GMINNEGO KONKURSU PLASTYCZNO - TECHNICZNEGO ,,ZIEMIA - MÓJ DOM” 2021

2021-04-09 14:18:06, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z okazji Światowego Dnia Ziemi zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie plastycznym dzieci w wieku szkolnym.

Igor Kwiatkowski w programie "Pół geniusz, pół kretyn..."/01.05.2021 r.

2021-03-10 12:17:49, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Igor Kwiatkowski wystąpi w Jaworze 01.05.2021 r., artysta niezrównany w swej wyobraźni i umiejętnościach parodystycznych, od lat zaskakuje coraz to nowymi kreacjami scenicznymi. Najpierw w kabarecie Paranienormalni, od kilku lat jako solista, nieprzerwanie bawi i zjednuje sobie sympatię tysięcy widzów.

Jaworskie Impresje Teatralne - online - 22 edycja.

2021-02-25 14:20:22, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Jaworskich Impresji Teatralnych

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021