Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Zapytanie ofertowe - wynajm hali namiotowej

2018-06-11 08:51:11, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Święto Chleba i Piernika”, proszę o dokonanie wyceny wynajmu hali namiotowej.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - zabezpieczenie medyczne

2018-06-11 08:43:22, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Święto Chleba i Piernika”, proszę o dokonanie wyceny zabezpieczenia medycznego imprezy masowej do 5000 uczestników wg ustawy – jeden zespół wyjazdowy bez lekarza plus jeden patrol pieszy.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - wynajem kabin sanitarnych i płotów

2018-06-11 08:41:20, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Święto Chleba i Piernika”, proszę o dokonanie wyceny wynajmu kabin sanitarnych i płotów.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - na ochronę imprezy

2018-06-11 08:37:31, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Święto Chleba i Piernika”, proszę o dokonanie wyceny na ochronę w/w imprezy.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Konkurs na obsługę w zakresie gastronomii oraz stoisk handlowych i rekreacyjny

2018-05-21 14:50:14, dodał: Paweł Opaliński
Zapraszamy do składania ofert na obsługę w zakresie gastronomii i urządzeń rekreacyjnych dmuchanych imprezy plenerowej Święto Chleba i Piernika, która odbędzie się w dniach 24 - 26 sierpnia 2018 r.

Szczegóły konkursu

Zapytanie ofertowe - na ochronę imprezy

2018-04-16 09:55:47, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Dni Jawora”, proszę o dokonanie wyceny na ochronę w/w imprezy.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - wynajem kabin sanitarnych i płotów

2018-04-16 09:52:48, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Dni Jawora”, proszę o dokonanie wyceny wynajmu kabin sanitarnych i płotów.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - zabezpieczenie medyczne

2018-04-16 09:49:53, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Dni Jawora”, proszę o dokonanie wyceny zabezpieczenia medycznego imprezy masowej do 5000 uczestników wg ustawy – jeden zespół wyjazdowy bez lekarza plus jeden patrol pieszy.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Zapytanie ofertowe - wynajem sceny

2018-04-11 09:14:51, dodał: Paweł Opaliński
W związku z organizacją imprezy plenerowej „Dni Jawora”, proszę o dokonanie wyceny wynajmu sceny.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

Konkurs na obsługę w zakresie gastronomii oraz stoisk handlowych i rekreacyjny

2017-07-17 11:00:04, dodał: Paweł Opaliński
Zapraszamy do składania ofert na obsługę w zakresie gastronomii i urządzeń rekreacyjnych dmuchanych imprezy plenerowej Święto Chleba i Piernika, która odbędzie się w dniach 25 - 27 sierpnia 2017 r.

Szczegóły konkursu
poprzednie - 1 2 3 - następne
Jaworski Ośrodek Kultury 2019