Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Spektakl teatralny "Novecento"

2015-11-27 10:11:12, dodał: Weronika , kategoria: teatr
14 grudnia 2015 r., o godzinie 19:00, zapraszamy na na monodram "Novecento" w wykonaniu Jacka Grondowego, aktora jeleniogórskiego Teatru Cypriana K. Norwida. Reżyserem spektaklu jest Krzysztof Prus.

Bilety w cenie 20 zł do nabycia w kasie JOK.

"Novecento" to opowieść o genialnym muzyku i kompozytorze, który jako niemowlę został porzucony na statku. Tutaj dorastał pod opieką starego marynarza, który dał mu na imię Novecento - "900", bo właśnie w 1900 roku został znaleziony. Dorastał, wychowywał się i całe życie spędził na wielkim statku, pływającym między Europą i Ameryką. W tym zamkniętym świecie dojrzewał jego niezwykły talent, który pozwolił mu osiągnąć wyżyny doskonałości kompozytorskiej i pianistycznej. Tylko jeden raz postanowił opuścić pokład i zejść na ląd. Jednak w ostatniej chwili zrezygnował - ogrom nieznanego świata przeraził go. Nigdy już nie opuścił tego miejsca...
Jaworski Ośrodek Kultury 2021