Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

PEJA/SLUMS ATTACK

2020-08-25 16:59:57, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na koncert PEJA/SLUMS ATTACK już 3 października 2020 r. w sobotę w dużej sali Europejskiego Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa o godzinie 21.00. Przed koncertem Peji planowany support - szczegóły wkrótce. Bilety na koncert w cenie 30,00 PLN do nabycia w kasie Jaworskiego Ośrodka Kultury, ul. Rynek 5 (sekretariat). Zakup biletów możliwy także w dniu koncertu w cenie 40,00 PLN w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Ilość miejsc ograniczona.

PEJA/SLUMS ATTACK to HIP HOP na najwyższym poziomie. Każdy koncert z ich udziałem jest gwarancją profesjonalnego wykonania i niesamowitej energii, która słuchaczom zapewnia prawdziwe emocje. Charyzma wykonawców, szczerość ich przekazu oraz szacunek dla tego co robią, procentują zapełnionymi salami w całej Polsce i wielu krajach za granicą. Mimo niezliczonej ilości zagranych koncertów, w przez ponad 20 lat scenicznej bytności, zainteresowanie występami nie słabnie, wręcz przeciwnie, stale rośnie. Przez niezliczoną rzeszę fanów Peja jest uznawany za najbardziej szczerego, bezkompromisowego i zaangażowanego rapera, przez innych długo uważany był za obrazoburcę i scenicznego chuligana. Jednakże nawet Ci drudzy nie mogą zaprzeczyć, że jest w Polsce niekwestionowaną ikoną. Obecnie przygotowuje się do trasy wieńczącej 25 lat aktywności scenicznej.

Cytując opiniotwórczy magazyn muzyczny Klan: ”Peja jest jedną z najważniejszych postaci polskiej sceny hip hopowej. Ma uznanie słuchaczy, o czym świadczy ilość ludzi pojawiająca się na jego koncertach oraz liczba sprzedanych płyt. Ma szacunek twórców sceny, czego dowodzą liczne przyjazne mu wypowiedzi i współpraca z najlepszymi rapperami. Dziś wydaje się to jasne i tylko szaleniec albo ignorant mógłby to podważyć”

Zagrał na jednej scenie razem z Ice T, Body Count i Public Enemy. Nagrywał z ikonami ze Stanów takimi jak: AZ, Jeru the Damaja, Masta Ace, ONYX i Edo G. Laureat nagrody Fryderyka, nominowany do European MTV Awards w kategorii Najlepszy Polski Wykonawca, zdobywca 7 platynowych i 6 złotych płyt – sprzedał łącznie ponad pół miliona egzemplarzy albumów. Artysta zagrał również blisko 200 koncertów za granicą w takich krajach jak: Litwa, Czechy, Niemcy, Austria, Szwajcaria, Włochy, Grecja, Holandia, Belgia, Anglia, Irlandia, Szkocja, Walia, Norwegia, Szwecja, Dania, Islandia, Stany Zjednoczone i Kanada.

14/12/18 Peja wydał długo oczekiwany album 25_godzin, do którego zaprosił legendarnego producenta z Wrocławia - Magierę (White House Records), a także mnóstwo znamienitych gości.


Jaworski Ośrodek Kultury 2020