Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Koncert operetkowy – Ze Straussem przez Wiedeń

2021-09-22 07:55:27, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce w Teatrze Miejskim w Jaworze!
13 listopada 2021, godz. 17.00
Teatr Miejski w Jaworze

Ze Straussem przez Wiedeń to spotkanie z muzyką pełne niezapomnianych wrażeń! To także spotkanie z mistrzami opery i operetki - z Puccinim, Leharem, Kalmanem oraz królem walca - Straussem. W ten wieczór usłyszą Państwo utwory od lat bawiące całe pokolenia. W programie najbardziej znane i lubiane arie i duety, takie jak “Wielka sława to żart”, “Usta milczą, dusza śpiewa”, “W rytm walczyka” w wykonaniu utalentowanych młodych artystów - laureatów prestiżowych konkursów, koncertujących na co dzień zarówno w Polsce, jak i za granicą. W taneczny nastrój wprawią Państwa walce, polki i czardasze zagrane przez kameralny zespół instrumentalny. Nie zabraknie również wirtuozowskich popisów, jak choćby skrzypcowy “Czardasz” Montiego.
Najpiękniejsze melodie do dziś roznoszące się echem po ulicach Wiednia, podane z dużą dozą elegancji i dobrego smaku, ale i z poczuciem humoru - tego koncertu nie można przegapić. Zapraszamy!
13 listopada 2021, godz. 17.00
Teatr Miejski w Jaworze
Bilety w cenie 70 zł do nabycia poprzez stronę jawor.roboticket.com oraz w serwisach
www.kupbilecik.pl
biletyna.pl
www.eventim.pl
(bilety grupowe tel. 609 047 163 lub agencja.muzykanty@gmail.com )
Odwiedź nas na facebooku:
www.facebook.com/agencja.muzykanty

Organizator: Agencja Artystyczna MUZYKA'n'TY

Jaworski Ośrodek Kultury 2021