Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

XVI Jaworskie Impresje Teatralne

2014-04-15 08:32:29, dodał: Ewelina
Podczas dwóch dni prezentacji, tj. 10-11 kwietnia br., na scenie teatru wystąpiło prawie pół tysiąca młodych aktorów.
Impreza ma na celu propagowanie amatorskiego ruchu teatralnego na terenie powiatu jaworskiego.


PROTOKÓŁ

z obrad jury XVI Jaworskich Impresji Teatralnych, które odbyły się w dniu 10.04.2014r. w Teatrze Miejskim.

Jury w składzie :
1. Jolanta Borkowska – Jadrowska – przewodniczący jury, polonista, miłośnik teatru,
2. Ewa Suchecka – psycholog, terapeuta z Powiatowego Centrum Poradnictwa
Psychologiczno – Pedagogicznego i Doradztwa Metodycznego w Jaworze,
3. Renata Kostulska – nauczyciel, terapeuta, plastyk,
4. Iwona Suchodolska – instruktor Jaworskiego Ośrodka Kultury, sekretarz jury

po obejrzeniu 9 spektakli teatralnych postanowiło przyznać:

Tytuł „Najlepszego” w kategorii „PRZEDSZKOLA”: dla Przedszkola Publicznego nr 2 w Jaworze za przedstawienie pt. „Francuskie dyrdymały i sztuka pieczenia chleba”, opiekunowie zespołu panie: Wanda Piechura, Bernardyna Gębicka, Agnieszka Garboś;

Specjalne wyróżnienie dla Natalii Koniak za rolę królowej w przedstawieniu "Francuskie dyrdymały i sztuka pieczenia chleba";

Nagrody za udział dla: grupy przedszkolnej ze Szkoły Podstawowej w Piotrowicach, Przedszkola Niepublicznego "Prymusek", Przedszkola Publicznego nr 4, Przedszkola Publicznego nr 8;

Tytuł „Najlepszego” w kategorii „KLASY I-III”: dla grupy „Piąteczki" ze Szkoły Podstawowej nr 5 w Jaworze, za spektakl: „Księżniczka na ziarnku grochu”, opiekunowie panie: Violetta Bant i Renata Wilczyńska;

Specjalne wyróżnienie dla grupy „Pomponik" działającej przy JOK, za autorski scenariusz i ciekawą formę przedstawienia.

Nagrody za udział dla: Szkoły Podstawowej w Piotrowicach, Zespołu Szkół w Męcince.


PROTOKÓŁ

z obrad jury XVI Jaworskich Impresji Teatralnych, które odbyły się w dniu 11.04.2014r. w Teatrze Miejskim.

Jury w składzie :
1. Tomasz Baran – przewodniczący jury, instruktor teatralny JOK, członek Stowarzyszenia Inicjatyw Twórczych przy Teatrze im. Heleny Modrzejewskiej w Legnicy,
2. Joanna Tarnówka – Bałabuch – nauczyciel, aktywny uczestnik życia kulturalnego w naszym mieście,
3. Klaudia Makuch – członek sekcji teatralnych, miłośnik teatru,
4. Ewelina Laskowska – instruktor Jaworskiego Ośrodka Kultury, sekretarz jury

po obejrzeniu 5 spektakli teatralnych postanowiło przyznać:

Tytuł „Najlepszego” w kategorii „SZKOŁY PODSTAWOWE KLASY IV - VI”: grupie teatralnej "Oksymoron" ze Szkoły Podstawowej nr 5 w Jaworze, za przedstawienie „Inne kaczątko”, opiekunowie panie: Anetta Olszowa i Wanda Jabłońska;

nagrody za udział dla: Szkoły Podstawowej w Piotrowicach i Spółdzielczego Klubu „Piast”;

Tytuł „Najlepszego” w kategorii „SZKOŁY GIMNAZJALNE": grupie teatralnej ”Amatorzy" z Publicznego Gimnazjum w Marcinowicach, za spektakl „Igraszki z diabłem”, opiekun pani Joanna Kawczyńska;

Nagrody za udział dla: Gimnazjum nr 1 w Jaworze.

IMPREZY
brak imprez
HONORUJEMY
karta
JOK na FACEBOOKu
JOK na Facebook Dołącz do nas!
REGULAMIN TEATRU
zobacz regulamin w PDF

Jaworski Ośrodek Kultury 2020